Black Desert
Seçkin Üye
bende tam bunları yazmaya girdim ki sen ben önce davranmışsın
umarım en yakın zamanda hallolur
şimdiden eline sağlık @nader11ndeu
Auto Loot sorununu fark ettim bende onu yazmaya girmiştim sen erken davranmışsın o kadar alışmış ki gözüm hemen fark ettim uzaktaki dropları toplamaması üzücü ve toplama arayüzü tilt edici şekilde açılıp kapanıyor umarım nader çözer bu sıkıntılarıBugün gelen patchden sonra,
Auto loot sadece yakındaki şeyleri toplamaya başladı(lootun üzerinde durunca). ayrıca sürekli eşya toplama arayüzü spawn olup olup kapanıyor.
Mob Magnet ile çekilen slotlar hasar yememeye başladı.
Sanırım ufak bir güncelleme ile düzeltilebilir. Diğer özelliklerde gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yok.

GamezBD için bu hile.Bu Steam'daki black desert Türkiye mena da çalışıyor değil mi?
Bir eleman da "Kolka benimle iletişime geçer misin? şu an gamez üzerinde çalışan bir hile hakkında bilgi sahibiyim" yazmış. :/Şuan kolka hileyi engelleyecek bi anticheat bulmaya çalışıyoruz diye açıklama yaptı umarım bulamazlar![]()
cidden mi ya ?Bir eleman da "Kolka benimle iletişime geçer misin? şu an gamez üzerinde çalışan bir hile hakkında bilgi sahibiyim" yazmış. :/
Düzeltilmeyecek ne yazık ki. Daha önceden söylediğim gibi BDO yu tamamen bıraktım. Yani hile fix yediği zaman güncellenmeyecek. Elinizdekiyle yetinin.Şu autoloot hemen düzeltilir inşallah. Bana mob magnet da sorun var gibi geldi vurunca kesilmiyormuş gibi.
EsselaaaaaaaaaaaaDüzeltilmeyecek ne yazık ki. Daha önceden söylediğim gibi BDO yu tamamen bıraktım. Yani hile fix yediği zaman güncellenmeyecek. Elinizdekiyle yetinin.![]()