Seçkin Üye
Kral bu adamların olayı bu işi ücretsiz yapması onlara para vermek istiyorsan adblock kapat ve reklamlara dokun bu kadarÜcretini versek
Kral bu adamların olayı bu işi ücretsiz yapması onlara para vermek istiyorsan adblock kapat ve reklamlara dokun bu kadarÜcretini versek
Biz seçkin olana kadar zaten fixlenir bakalım inşallah kullanabiliriz.İki güne fikslenir, yenisi gelmeyecek denmiş. Hayırlısı..
hocam nader başkan mı söylemiş hile fixlenince güncellenmeyeceğini haberim yokda o yüzden soruyorumBiz seçkin olana kadar zaten fixlenir bakalım inşallah kullanabiliriz.
geçmiş olsun . bdo yu saldılar yapmayacaklar artık güncelleme . açıklamayı yaptığından beride oynamıyordum zaten . sizde salın
hocam hileyi abartarak mı kullanıyordun kolka malı uyumayıp milleti denetliyormuş eğer öyleyse devam edicem ben düşük ayarlarda kullanmaya ama hile detected ise gg ne güzel auto loot kullanıyordum
Kolka is scanning maps thats all. Cheat is safe. I will close it when it get detect. Dont try to use mob magnet and berzerk exploit.Is it only one man banned or somebody else? Maybe its not dected and just player report?
Bu özelliklerin bazılarını örneğin no cooldown infinite mana rage %200 gibi şeyleri evolution'a eklemek mümkün mü?Kolka is scanning maps thats all. Cheat is safe. I will close it when it get detect. Dont try to use mob magnet and berzerk exploit.
ikisini de kullanmadım çok dikkatli davrandım yakınımda biri varken şüphelenilecek bir şey yapmadım ama banlandım aga bKolka is scanning maps thats all. Cheat is safe. I will close it when it get detect. Dont try to use mob magnet and berzerk exploit.
hocam benin her şey düşüktü ya 48 saldırı hızı ve hareket hızı at hızı 166 bir de oto loot vardı ama nasıl izliyorsa anında banlamış :dikisini de kullanmadım çok dikkatli davrandım yakınımda biri varken şüphelenilecek bir şey yapmadım ama banlandım aga b