Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Steelseries tercih etmen tavsiyemdir kendimde kullanıyorum destek, iade talebi, arıza durumlarında direkt ilgileniyorlar hatta kendi hatamdan dolayı gönderdiğimde, 0 göndermişlerdi.
Gaming anlamda en iyisi Cloud II. Bütçen yüksek olduğu için wireless da alabilirsin ama ben konfora da çok önem veririm diyorsan arctis 7 al gerçekten dünyanın en rahat kulaklığı olabilir yazın saatler kulağımda durmasına rağmen hiç rahatsız etmemişti
Gamepower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB Oyuncu Kulaklık
Başınıza tam oturan özelliği sayesinde anlık hareketler ile düşmeyi engelleyici özelliğe sahiptir. Oldukça yumuşak kulak pedleri sayesinde hem müzik dinlerken hem de oyun oynarken asla rahatsız olmayacağınız bir modeldir. RGB aydınlatması sayesinde şık bir görünüme sahip olan bu ürün mikrofon kısmı açık iken mikrofon ucunda kırmızı ışık yanmaktadır.
>> Bu kulaklığın en önemli özelliklerinden biri de sizi rakiplerinizin önüne geçirebilecek oyun içinde size onların yerini gösterebilecek bir özelliğe sahip olmasıdır.
stellseries arctis 7 2019 edition 7.1 wireless kullanıyor benim bi arkadaş çok memnun 2k ya almıştı şimdi tabi zam geldi 2.4k falan oldu bi bak istersen hoşuna giderse bütçeyi zorlayıp al derim