Gaming laptop ile yayın yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gaming laptop almayı düşünüyorum ne kadar mantıklı? Masaüstü yerine tercih edilir mi sizce? Yardımcı olursanız sevinirim (pek anlamıyorum sistem özelliklerinden)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Masa üstü olursa çok daha iyi olur. Laptopda ekran kartı ve ramde sorun yaşayabilirsin. Hem masaüstü daha ucuza gelir

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sadece PC ile olmaz o iş internetininde iyi olması gerek 50 liralık Türk telekomla olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kaliteli yayın yapabilmem için alıcağın laptop biraz tuzlu olabilir kanka. Masaüstü kafadan 2bin daha ucuz olur tahminimce

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Donanımsal olarak ne tür bir laptop düşünüyorsun?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valla gaming leptopta paraya kıyman lazım istediğin oyunları oynaman ve yüksek fps alman için masaüstü fiyat olarak daha ucuz olur tabi

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Donanım iyiyse olur ama uzun soluklu bir yayın istiyorsan sıkıntılar yaşayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Laptop İle Yayın yapılmaz

Yapılmaz Derken. Rahat ettirmez seni

Kalitelide olmaz

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gaming laptop almayı düşünüyorum ne kadar mantıklı? Masaüstü yerine tercih edilir mi sizce? Yardımcı olursanız sevinirim (pek anlamıyorum sistem özelliklerinden)
Gaming laptop kesinlikle masa üstü yerine tercih edilemez çünkü içinde bulundurduğu içeriği küçük bir alan olduğu için herşeyin en optimizasyonlusunu ve küçüğünü kullanmak zorundalar ve bu da sistemden düşüyor.
13.000 TL'lik bir laptop ortalama 6.000 TL'lik bir masa üstü bilgisayardan daha az performans verir.
yayın için kullanamazsın çünkü işlemci zaten oldukça sıcak oluyor laptoplarda küçük bir soğutucu kullanıldığı için bu yüzden yayın açtığında cpu'dan yiyeceği için çoğu zaman sadece oyun oynadığında bile çok ısınıyor ve eğer yayın açarsan üstüne birde oyun oynarsan yüksek derece ısı alacağı için işlemciye zarar verecektir veya kendiliğinden kapanacaktır. kısacası laptop hem boşa masraf hemde çok uzun ömürlü değil.
her türlü masa üstü kazanıyor bu yarışmayı ^^

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hem daha ucuz hemde daha fazla performans masaüstü alman daha mantıklı.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Masaüstünde aldığın performansı alacağını düşünmüyorum. Eğer laptop almakta kararlıysan bir kaç ek donanım ile bu işi yapabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim ben de MSI GF75 Thin 9SC-439XTR 2 ay önce aldım. Knight online oynuyorum bazen 5 gün bile sürekli oyunun acık oldu kalıyor. Bence hiç bir sıkıntı yaşamassın kaliteli bir laptop olduktan sonra.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ortalama 16gb ram ve i7-i9 işlemcili bi laptop şuan 6-7k civarında bunlarda bile yayında zorlanırsın. Masaüstünde ise ortalama 9-10k arasında toparlarsın. Yayın laptopu için ise 15k üstü gerekir bide ek monitör falan yorar

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet, orjinal parçaları daha iyidir. Fakat kişi, yayın yapacağını söylüyor. Laptop kamerası ile yayın yapılmaz, mikrofonu ile asla yapılmaz, klavye ile uğraşmak istesen çok yakın olmalısın ekrana mı bakacaksın klavyeye mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...