- Konuyu başlatan
-
Bu açıklayıcı yorum için teşekkürler gayet aydınlandımGaming laptop kesinlikle masa üstü yerine tercih edilemez çünkü içinde bulundurduğu içeriği küçük bir alan olduğu için herşeyin en optimizasyonlusunu ve küçüğünü kullanmak zorundalar ve bu da sistemden düşüyor.
13.000 TL'lik bir laptop ortalama 6.000 TL'lik bir masa üstü bilgisayardan daha az performans verir.
yayın için kullanamazsın çünkü işlemci zaten oldukça sıcak oluyor laptoplarda küçük bir soğutucu kullanıldığı için bu yüzden yayın açtığında cpu'dan yiyeceği için çoğu zaman sadece oyun oynadığında bile çok ısınıyor ve eğer yayın açarsan üstüne birde oyun oynarsan yüksek derece ısı alacağı için işlemciye zarar verecektir veya kendiliğinden kapanacaktır. kısacası laptop hem boşa masraf hemde çok uzun ömürlü değil.
her türlü masa üstü kazanıyor bu yarışmayı ^^
Aynen hem dedin gibi hemde Masaüstü her zaman daha avantajlıdır.Ortalama 16gb ram ve i7-i9 işlemcili bi laptop şuan 6-7k civarında bunlarda bile yayında zorlanırsın. Masaüstünde ise ortalama 9-10k arasında toparlarsın. Yayın laptopu için ise 15k üstü gerekir bide ek monitör falan yorar
Kaliteli laptopdam kastın ne tam olarak örnek marka model verebilir misin?Kardeşim ben de MSI GF75 Thin 9SC-439XTR 2 ay önce aldım. Knight online oynuyorum bazen 5 gün bile sürekli oyunun acık oldu kalıyor. Bence hiç bir sıkıntı yaşamassın kaliteli bir laptop olduktan sonra.
Kesinlike öyle ama Laptor taşına biliyor o farkı varMasaüstü performans olarak döver bide laptop ısınır masaüstü al bence
Aslında dedin gibi Kullanım şekline gore değişir bu iş.ben laptop tercih ederim ama eğer yok evde oynarım çok bir yere gitmem taşımama gerek yok dersen her türlü masaüstü daha karlı
i agree broIf the hardware is good, but if you want a long-running broadcast, you may have troubles.
YapılırGaming laptop almayı düşünüyorum ne kadar mantıklı? Masaüstü yerine tercih edilir mi sizce? Yardımcı olursanız sevinirim (pek anlamıyorum sistem özelliklerinden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?