Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özellikle X markası veremeyeceğim ama D*nanımArş*vi adında bir kanal var ve indirimleri takip ediyor kaliteli laptopları izleyicileriyle paylaşıyor bakmanı öneririm. İyi forumlar.
laptop ı yeni değiştirdim abra a5 v16.6 aldım şiddetle tavsiye ederim gözün kapalı alabilirsin ben kefilim kardeşim . performans olarak mükemmel şimdiki aklım olsa daha erken alırdım , illa sıfır almana gerek yok ben 7 bine aldım ve 14 ay garantisi var ve sıfırından gram farkı yok . garantili bir çok cihaz var iyi araştırma yapabilirsin ve bir bilgisayar teknisyeni olarak seçim konusunda yardımcı olabilirim
MSI GP Leopard, şu halimize bak 10-11k ya bunu alabiliyorsun en iyisi bu ama ne için kullandığınıda belirtsen ona göre öneriler yapabilirdim bu direk oyun için falan
O bütçe aralığında MSI laptoplara bakabilirsin arkadaşım Monster laptop aldı aldığına pişman oldu sürekli bir arıza çıkarıyordu gönderip duruyordu teknik servisine