Bütçen max 400 mü reis biraz daha arttıramaz mısın
SteelSeries Rival 3 serisini öneriyorum o halde dostum dpi olsun ips'i olsun sensörü olsun gayet yeterli senin için makro falan da var mouse'ta bu arada istediklerini karşılıyor bütçene de fazlasıyla yetiyor artıyor bile hattaEn fazla 500 e çıkarım başkan pc bileşenlerine çok harcama yaptım bu ara
Knk razer viper mini al bak yemin ediyorum elin orta veya kucukse mukemmel bir mouse siddetle tavsiye ediormEn fazla 500 e çıkarım başkan pc bileşenlerine çok harcama yaptım bu ara
Hocam ben LG S300'den şaşmam ya kullanımı rahat pençe mouse seviyorsan dpı'sı fena değil rahat ve bana kalırsa fiyat performans canavarı denilebilir.Arkadaşlar bu fiyat bandında önerebileceğiniz gaming mouse varmıdır, illaki macrolu olması gerekmiyor ele güzel oturması rahat olması önemli önerilerinize açığım. Bütçem üstte yazmaktadır.
Arkadaşlar bu fiyat bandında önerebileceğiniz gaming mouse varmıdır, illaki macrolu olması gerekmiyor ele güzel oturması rahat olması önemli önerilerinize açığım. Bütçem üstte ya
steel series denb ak derim aşırı iyi ama pahalı herhaldeBezelius oyun faresi dpi 3200 satın almalısınız
Knk razer viper mini almani siddetle tavsiye ederm hem 25m tiklama omru var hemde g ve ivmesi gayet yeterli dusuk sens oynarken rahat oynarsn yaniArkadaşlar bu fiyat bandında önerebileceğiniz gaming mouse varmıdır, illaki macrolu olması gerekmiyor ele güzel oturması rahat olması önemli önerilerinize açığım. Bütçem üstte yazmaktadır.
Hocam SMXR-44 gayet güzel fiyat performans mouse, sade ve şık.Arkadaşlar bu fiyat bandında önerebileceğiniz gaming mouse varmıdır, illaki macrolu olması gerekmiyor ele güzel oturması rahat olması önemli önerilerinize açığım. Bütçem üstte yazmaktadır.
steelseries rival 3 hem makrolu ışıklarını falan ayarlıya bilyorsun ben 300 tl ye almıytım gayet alınabilir bi mouseArkadaşlar bu fiyat bandında önerebileceğiniz gaming mouse varmıdır, illaki macrolu olması gerekmiyor ele güzel oturması rahat olması önemli önerilerinize açığım. Bütçem üstte yazmaktadır.