peki bir sorun ile karşılaştınmıfare kullan deathadder çok iyi, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum
peki bir sorun ile karşılaştınmıfare kullan deathadder çok iyi, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum
benim eski mousem ondandı yaklaşık 1 sene kullandım ve sol tıkı bozuldu 1 sene dayanıyor.Logitech g g300s
5-6 senedir steelseries kullanıyorum şaşmadım hiçJames Donkey'de tavsiye ederim brom.
Post automatically merged:
StellSeries'de baya güzel ne zamndan beri kullanyorsun
hangi modeli kullanıyorsun peki?5-6 senedir steelseries kullanıyorum şaşmadım hiç
Rival 600 kulanıyorum şuan gayet memnunum fakat günümüz şartları nedeniyle biraz pahalanmış onun yerine rival 300s de önerebilirimhangi modeli kullanıyorsun peki?
hmm o dahamı iyi?Rival 600 kulanıyorum şuan gayet memnunum fakat günümüz şartları nedeniyle biraz pahalanmış onun yerine rival 300s de önerebilirim
fiyat performans olarak onu önerebilirim rival 600 şuan 600 lira civarı. 300s ise 250-300 civarıhmm o dahamı iyi?
anladım brom 300s modeline bakacağım teşekkürler..fiyat performans olarak onu önerebilirim rival 600 şuan 600 lira civarı. 300s ise 250-300 civarı
stellseries herkes tavsiye ediyor zaten kankamaradığın marka steelseries olmalıgerçekten anlattığınla birebir denemediysen hiç berbat olanı görmedim
bütçenin fazla olması gerek biraz ama değecek emin olstellseries herkes tavsiye ediyor zaten kankam