Selamlar,sizden bir yardım isteyeceğim bütçem 100-110 lira civarı
Bana bu fiyatta en iyi performans verebilecek gaming mouse`i bulabilir misiniz acaba ?
Gaming değil de eline tam oturacak 90 100 arası rahat herşeyde kullanabileceğin bi mause bence piyasada benzerleri veya ararsan aynısını bulursun Logitech M-195
Gaming değil de eline tam oturacak 90 100 arası rahat herşeyde kullanabileceğin bi mause bence piyasada benzerleri veya ararsan aynısını bulursun Logitech M-195
Hmm eğer alabileceksen her şeye uyuyor ben şuan o modeli kullanıyorum oyunlarımı ve işlerimi rahat halledebiliyorum
eğer gaming mause dışında alırsan tavsiye ederim yani
ben aldığım zaman 117 ₺ civarındaydı 0.25 kuruşta poşete vermiştim.
Tek sıkıntısı macro tuşlarından birini konuşma tuşu olarak atamıştım çabuk bozuldu ama baya güzel yani.
Rgb olmasınıda unutmayalım
şuan ben gamepower bane kullanıyom sadece sağlaklar için daha rahad kavisli gamepower ursa gayet iyi internet cafede deneme fırsatım olmustu ama paraya kıyıp daha ıyısını belki bulabılırsın çinden kutusuz razer getırmişti donanım arşivi
@ReqToQ
Bunları listeme eklemiştim biraz daha inceleyip seçimimi yapacağım şuan kullandığım mouse ile çok fazla gidemeyeceğim sanırım scroll tuşu bozuldu
şuan ben gamepower bane kullanıyom sadece sağlaklar için daha rahad kavisli gamepower ursa gayet iyi internet cafede deneme fırsatım olmustu ama paraya kıyıp daha ıyısını belki bulabılırsın çinden kutusuz razer getırmişti donanım arşivi
Gamer solakların pekte umrunda olmuyor sağlaklar için veya solaklar için olması alıştık çünkü
Ben solağım ama mouse`u asla sol elimle kullanamam gamepower şuan önceliklerim arasında var
ben aldığım zaman 117 ₺ civarındaydı 0.25 kuruşta poşete vermiştim.
Tek sıkıntısı macro tuşlarından birini konuşma tuşu olarak atamıştım çabuk bozuldu ama baya güzel yani.
Rgb olmasınıda unutmayalım