Gaming Mouse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selamlar,sizden bir yardım isteyeceğim bütçem 100-110 lira civarı
Bana bu fiyatta en iyi performans verebilecek gaming mouse`i bulabilir misiniz acaba ?

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gaming değil de eline tam oturacak 90 100 arası rahat herşeyde kullanabileceğin bi mause bence piyasada benzerleri veya ararsan aynısını bulursun Logitech M-195

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Gaming değil de eline tam oturacak 90 100 arası rahat herşeyde kullanabileceğin bi mause bence piyasada benzerleri veya ararsan aynısını bulursun Logitech M-195
Bu tip mouse`ları pek beğenmiyorum
Sol taraftaki tuşları çoğu oyunda kullandığım için birden gidince garip olurum

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu tip mouse`ları pek beğenmiyorum
Sol taraftaki tuşları çoğu oyunda kullandığım için birden gidince garip olurum
Hmm eğer alabileceksen her şeye uyuyor ben şuan o modeli kullanıyorum oyunlarımı ve işlerimi rahat halledebiliyorum
eğer gaming mause dışında alırsan tavsiye ederim yani :)

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bloody a90 şuan kullanıyorum baya iyi nerdeyse 1.5 yıldır kullanıyorum ve tam hızda çalışıyor sadece macro driveri 10$ istiyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Gamepower ürünlerine göz atmanı öneririm dostum gayet konforlu ve fps türü oyunlar oynuyorsan her türlü işini görür :)

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben aldığım zaman 117 ₺ civarındaydı 0.25 kuruşta poşete vermiştim.

Tek sıkıntısı macro tuşlarından birini konuşma tuşu olarak atamıştım çabuk bozuldu ama baya güzel yani.
Rgb olmasınıda unutmayalım :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
şuan ben gamepower bane kullanıyom sadece sağlaklar için daha rahad kavisli gamepower ursa gayet iyi internet cafede deneme fırsatım olmustu ama paraya kıyıp daha ıyısını belki bulabılırsın çinden kutusuz razer getırmişti donanım arşivi

Üye
7 HİZMET YILI
Logitech G300s alabilirsin.Fiyatı 130 TL ve yanında mousepad de veriliyor.Bütçeni arttırırsan en iyi seçim bu olabilir.

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

seç beğen al ben night stalker kullanıyorum gayette başarılı 1 seneyi geçti alalı hiç bir problemi yok ve ayrıca RGB

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
@ReqToQ
Bunları listeme eklemiştim biraz daha inceleyip seçimimi yapacağım şuan kullandığım mouse ile çok fazla gidemeyeceğim sanırım scroll tuşu bozuldu :D
Post automatically merged:

bloody a90 şuan kullanıyorum baya iyi nerdeyse 1.5 yıldır kullanıyorum ve tam hızda çalışıyor sadece macro driveri 10$ istiyor
a90 en çok gözüme çarpan o zaten şuan
Logitech G300s alabilirsin.Fiyatı 130 TL ve yanında mousepad de veriliyor.Bütçeni arttırırsan en iyi seçim bu olabilir.
Bütçemi arttırmasına arttırırım ama ürünlerin de fiyatı artıyor hemen almak lazım :D
şuan ben gamepower bane kullanıyom sadece sağlaklar için daha rahad kavisli gamepower ursa gayet iyi internet cafede deneme fırsatım olmustu ama paraya kıyıp daha ıyısını belki bulabılırsın çinden kutusuz razer getırmişti donanım arşivi
Gamer solakların pekte umrunda olmuyor sağlaklar için veya solaklar için olması alıştık çünkü :D
Ben solağım ama mouse`u asla sol elimle kullanamam :D gamepower şuan önceliklerim arasında var :p
ben aldığım zaman 117 ₺ civarındaydı 0.25 kuruşta poşete vermiştim.

Tek sıkıntısı macro tuşlarından birini konuşma tuşu olarak atamıştım çabuk bozuldu ama baya güzel yani.
Rgb olmasınıda unutmayalım :)
Rampage çok önermediler ama incelemeye değer biraz youtubedan bakayım

Üye
7 HİZMET YILI
G300 alabilirsin G300s biraz pahalı ama G300 işini görür hemde ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...