Bu tip mouse`ları pek beğenmiyorumGaming değil de eline tam oturacak 90 100 arası rahat herşeyde kullanabileceğin bi mause bence piyasada benzerleri veya ararsan aynısını bulursun Logitech M-195
Hmm eğer alabileceksen her şeye uyuyor ben şuan o modeli kullanıyorum oyunlarımı ve işlerimi rahat halledebiliyorumBu tip mouse`ları pek beğenmiyorum
Sol taraftaki tuşları çoğu oyunda kullandığım için birden gidince garip olurum
Eskıden 90 TL idi ne ara yükselmişLogitech G300s alabilirsin.Fiyatı 130 TL ve yanında mousepad de veriliyor.Bütçeni arttırırsan en iyi seçim bu olabilir.
a90 en çok gözüme çarpan o zaten şuanbloody a90 şuan kullanıyorum baya iyi nerdeyse 1.5 yıldır kullanıyorum ve tam hızda çalışıyor sadece macro driveri 10$ istiyor
Bütçemi arttırmasına arttırırım ama ürünlerin de fiyatı artıyor hemen almak lazımLogitech G300s alabilirsin.Fiyatı 130 TL ve yanında mousepad de veriliyor.Bütçeni arttırırsan en iyi seçim bu olabilir.
Gamer solakların pekte umrunda olmuyor sağlaklar için veya solaklar için olması alıştık çünküşuan ben gamepower bane kullanıyom sadece sağlaklar için daha rahad kavisli gamepower ursa gayet iyi internet cafede deneme fırsatım olmustu ama paraya kıyıp daha ıyısını belki bulabılırsın çinden kutusuz razer getırmişti donanım arşivi
Rampage çok önermediler ama incelemeye değer biraz youtubedan bakayımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapben aldığım zaman 117 ₺ civarındaydı 0.25 kuruşta poşete vermiştim.
Tek sıkıntısı macro tuşlarından birini konuşma tuşu olarak atamıştım çabuk bozuldu ama baya güzel yani.
Rgb olmasınıda unutmayalım![]()
N11'de 105 TL'ye bile bulabilirsinEskıden 90 TL idi ne ara yükselmiş