ikinci el fiyatı ama sıfır fiyatını sormuyorum ?Ben buna benzer sıfır bir bilgisayarı 9 bin liraya topladım fakat bu ikinci el benim işlemcim ryzen 7 senin istediğin ryzen 5 tahmini bir 7 bin küsür tutar
5500 ucuzmu kaçar6500 eder
ilk sahibi benim geçen sene almıştım ikinci el piyasası hakkında bilgim olmadığı için sormak istedimAMD Ryzen 5 2600 - 1392 TL
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Gigabyte B450M-H - 479 TL
2x8 GB RAM - 750 TL
ADATA SU 480 GB - 440 TL
Aerocool 500W VX - 280 TL
Dark Guardian Mini 4x12cm Fixed RGB LED Fanlı - 444 TL
MSI GEFORCE GTX 1650 GAMING X 4G - 3500 TL (sıfırları)
7285 TL'ye internet üzerinden toplanabiliyor. Sadece ekran kartının sıfırını bulmak biraz zor olabilir. Sizin aldığınız fiyatı bilmiyorum ama sonuçta ilk sahibi siz değilsiniz. 6.5 - 7K arası bir fiyata satabilirsiniz.
Yok tabii ki sormanız mantıklı, dediğim aralıktan satmaya çalışın çünkü internetten 7.5K'ya sıfırını ve parçaların garantisi daha başlamamış halini toplayabiliyorlar. Bu yüzden siz bir ilan sitesinde koyun 6.5 - 7K arasında satılmazsa yavaş yavaş düşürürsünüz ama 6K'nın altına paraya ihtiyacınız yoksa vermeyin.ilk sahibi benim geçen sene almıştım ikinci el piyasası hakkında bilgim olmadığı için sormak istedim
6000 TL koymayı düşünüyorum bende bakalım.Bu arada benim pcninde garantisi devam ediyor.Monsterbook almayı düşünüyorum o yüzden nakit lazım birazYok tabii ki sormanız mantıklı, dediğim aralıktan satmaya çalışın çünkü internetten 7.5K'ya sıfırını ve parçaların garantisi daha başlamamış halini toplayabiliyorlar. Bu yüzden siz bir ilan sitesinde koyun 6.5 - 7K arasında satılmazsa yavaş yavaş düşürürsünüz ama 6K'nın altına paraya ihtiyacınız yoksa vermeyin.
aldığı fiyat odur zadten.7500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?