Çözüldü Garanti Kapsamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Pc deki ssd bozuldu ve fiziksel değil elektrik gittiği için yada ısınmadan bozuldu kendisi garanti kapsamına girermi

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gırmıyor dostum ılk aldıgım zamanlar cok fazla elektırık kesıntılerıne maruz kalmıstı kasa hdd ve ssd 2 sı bırden bozuldu ve garantı dısı kaldı adamlar hıc bır sekılde ınandıramyırsun kabul etmıyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
Marka lenevo zaten sonbaharda aldık pcyi 2 yıl garantisi var ama kaskosu yok pcnin kesinlikle pcnin içini açmadım birazcık abartsam garantiye girer miki

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve iki (2) yıldır. 2) Satıcı ve üretici/ithalatçı tarafından malın tüketiciye teslim tarihi ve yeri yazılarak kaşelenip imzalanmayan garanti belgeleri geçersizdir.

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Pc deki ssd bozuldu ve fiziksel değil elektrik gittiği için yada ısınmadan bozuldu kendisi garanti kapsamına girermi
Kasa Boyutun Nedir Ve Ek Fanlarda Varmı Eğer Var Olup İyi Bir Hava Akışı Varsa Garenti Kapsımına Girer

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Garantiye girer diye düşünüyorum. hemde Dışarda direk para vermektense şansını denemiş olursun

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Garantiye gönderdiğinde incelerler büyük ihtimal, ama müşteri memnuniyeti için yenisi ile değişir düşüncem.

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
şansını dene bazen garanti dışı bir şey gibi gözükse de kabul edebiliyor bazı servisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...