Garen i Kesebilen Şampiyonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gareni lanede tek basina yenmek bu aralar imkansiza dogru gidiyor cunku butun garen oyunculari tutus giriyor fakat darius aatrox karsisinda guclu

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok fazla bakmadım fakat bir sürü site var counter olarak gösteren örnek vermek gerekir ise fiora tarzı garen kadar basit herolar ile oynamanı tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
teemo al easy biraz lanede durmayı biliyosan her türlü alırısn ama gnar vayne teemo uzakçı çar al kite atarsın

Üye
5 HİZMET YILI
riven - e w animasyon iptali ile garenin q larından rahatça kaçılabildiği için garene karşı bi üstünlüğü var bu üstünlüğü iyi bir riven oyuncusu rahatlıkla kullanıp garen i ezebilir
tryn - ulti yeteneğinin iyi kullanılması ile rahatça ct lanabilir
(genelolarak uzaktan vuran çarlar gareni earyl de zorlar. bunları eminim bi çoğunuz bilsede bazı arkadaşlar için yararlı olabilceğinin düşündüm bu listeye tabiki başka çarlar da girebilir :d )

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
illaoi,teemo, genellikle uzaktan vuran şampiyonları öneririm vur kaç yaparak gareni kanser edebilirsin.

Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dariyle elliyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka önceden teemo eritiyordu bence hala eritiyor ama blitze baktığımda kesme olasılını %40 larda gösteriyor ama teemo ve vayne rahat eritir adam yanına yaklaşamıyor ki kessin minyona yaklıştımı oto q oto adam farm yapamaz zaten minyonlarıda ittirme yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...