Üye
selam form üyesi arkadaşlarım
formda baya bir araştrıma yaptım fakat free fire oyunu ile alakalı bir hile veya bir paylaşım bulamadım ve açılan konulardada free fireye hile yapılamadığı konusunda yazılar gördüm.
Bu oyunla alakalı baya bir araştırma yaptım özellikle android emülatör üzerinde oynayan oyunculara yönelik bypasın bir hayli yaygın olduğunu gördüm ve bu konu üzerine yoğunlaştım
Araştırmalar sonucunda apk dosyasından global-metadata.dat-libil2cpp.so dosyasını dump etmeye çalıştığımda şifrelenmiş olduğunu tespit edip şifrelenmiş dosyaları dump ettim ve dump.cc dosyasında alttta paylaştığım kodların
yanlız bazı form sitelerinde cheat engine için kod paylaşmışlar bu kod üzerindende kalıcı ofseti aradığımda hiç bir sonuca ulaşamadım
yabancı bir arkadaş
şimdiden Teşşekürlerimi sunuyorum iyi forumlar.
formda baya bir araştrıma yaptım fakat free fire oyunu ile alakalı bir hile veya bir paylaşım bulamadım ve açılan konulardada free fireye hile yapılamadığı konusunda yazılar gördüm.
Bu oyunla alakalı baya bir araştırma yaptım özellikle android emülatör üzerinde oynayan oyunculara yönelik bypasın bir hayli yaygın olduğunu gördüm ve bu konu üzerine yoğunlaştım
Araştırmalar sonucunda apk dosyasından global-metadata.dat-libil2cpp.so dosyasını dump etmeye çalıştığımda şifrelenmiş olduğunu tespit edip şifrelenmiş dosyaları dump ettim ve dump.cc dosyasında alttta paylaştığım kodların
public const IIPBNICIINO IsEmulator = 10; satırından =10; değerinin emülatörü ifade ettiği bu degerin sıfır olması halinde ise emülatörü bypass ettiğini anlatıyorlar fakat bu değerin herhangi bir ofseti yok.
Kod:
// Namespace: AnoSDKNamespace
public enum IIPBNICIINO // TypeDefIndex: 21165
{
// Fields
public int value__; // 0x0
public const IIPBNICIINO IsEmulator = 10;
public const IIPBNICIINO CommQuery = 18;
public const IIPBNICIINO InitSwitchStr = 45;
yanlız bazı form sitelerinde cheat engine için kod paylaşmışlar bu kod üzerindende kalıcı ofseti aradığımda hiç bir sonuca ulaşamadım
yabancı bir arkadaş
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
başka bir yol anlatmış mantık bu fakat yine paylaştığı kısımda ofset adresini ve hex kodunu nasıl bulduğu ile alakalı bir anlatım yapmamış eger bu konu ile alakalı bir bilgisi olan veya fikri olan arkadaşlarım sizlerinde yapaçağınız yardımlarla bu işin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.şimdiden Teşşekürlerimi sunuyorum iyi forumlar.
Moderatörün son düzenlenenleri: