Garena Free Fire bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
selam form üyesi arkadaşlarım
formda baya bir araştrıma yaptım fakat free fire oyunu ile alakalı bir hile veya bir paylaşım bulamadım ve açılan konulardada free fireye hile yapılamadığı konusunda yazılar gördüm.
Bu oyunla alakalı baya bir araştırma yaptım özellikle android emülatör üzerinde oynayan oyunculara yönelik bypasın bir hayli yaygın olduğunu gördüm ve bu konu üzerine yoğunlaştım
Araştırmalar sonucunda apk dosyasından global-metadata.dat-libil2cpp.so dosyasını dump etmeye çalıştığımda şifrelenmiş olduğunu tespit edip şifrelenmiş dosyaları dump ettim ve dump.cc dosyasında alttta paylaştığım kodların public const IIPBNICIINO IsEmulator = 10; satırından =10; değerinin emülatörü ifade ettiği bu degerin sıfır olması halinde ise emülatörü bypass ettiğini anlatıyorlar fakat bu değerin herhangi bir ofseti yok.

Kod:
// Namespace: AnoSDKNamespace
public enum IIPBNICIINO // TypeDefIndex: 21165
{
    // Fields
    public int value__; // 0x0
    public const IIPBNICIINO IsEmulator = 10;
    public const IIPBNICIINO CommQuery = 18;
    public const IIPBNICIINO InitSwitchStr = 45;

yanlız bazı form sitelerinde cheat engine için kod paylaşmışlar bu kod üzerindende kalıcı ofseti aradığımda hiç bir sonuca ulaşamadım

yabancı bir arkadaş
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
başka bir yol anlatmış mantık bu fakat yine paylaştığı kısımda ofset adresini ve hex kodunu nasıl bulduğu ile alakalı bir anlatım yapmamış eger bu konu ile alakalı bir bilgisi olan veya fikri olan arkadaşlarım sizlerinde yapaçağınız yardımlarla bu işin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.
şimdiden Teşşekürlerimi sunuyorum iyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bunu bizimle paylaştıgın için saol knk ama yanlış yer sanırım

Üye
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
o oyun için forumda hiçbir hile yapılmıyor mobil oyun çünkü

Üye
3 HİZMET YILI
o oyun için forumda hiçbir hile yapılmıyor mobil oyun çünkü
mobil oyunda olsa hile yapılıyor yani yapan bir sürü yabancı kişi var ve bu yapılan hileleri para karşılığında satıyorlar tabi bizim bu işte bir kar amacımız yok aksine herkez faydalansın istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...