GDI Overlay Size Problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar csgo üzerinde oyuncunun head bone'nin konumunu alıyorum ve world to screen yapıyorum sorun yok fakat şöyle birşey var ben adamın kafasının üzerine kare çizdiriyorum bu kare adama yaklaştıkşa küçülüyor ve uzaklaştıkça büyüyor ben bu karenin sabit boyutta olmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.

Kullandığım Kod
C#:
                 Vector2 HeadBonePosition = AppCore.Helpers.Math.WorldToScreen(player.GetBonePos((int)AppCore.Game.Enums.AllBones.HEAD), GameClient.GetViewMatrix(), new Vector2(DR.Width, DR.Height));
                 g.FillRectangle(new SolidBrush(Color.FromArgb(120, 25, 25, 25)), new Rectangle((int)HeadBonePosition.X, (int)HeadBonePosition.Y, 200,200));

@LeftSpace @nader11ndeu abi sizin pubg'deki external hileniz var bilirsiniz yardım edermisiniz ♥♥ :mum:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bizimki de sabit durmuyor. Zaten durması gereksiz ve saçma olur. Şöyle düşün, nasıl adam senden çok uzaktaysa adamı sen yakınındakiyle aynı boyutta görmüyorsan, kutuyuda görmemen lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yanlıshesap.png

@nader11ndeu hocam boyut olarak sorunum tam olarak buydu aslında adamın ayağının oraya test olarak canını yazdırıyorum ama uzaklaşında boyle bi saçmalama oluyor. neden oluyor ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...