Ge Force now

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bulut tabanlı prgamlar öneririmsiniz acaba acill ge force gibi

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kullanabilirsin içerisinde Valorant,GTA V gibi bir çok oyun bulunduruyor. Fakat biraz masraflı bir platform 7 euro'luk bir ücret ödüyorsunuz 1 ay için fakat bence yinede çok fazla değil kendim kullanıyorum önerebilirim bir göz at istersen.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kullanabilirsin içerisinde Valorant,GTA V gibi bir çok oyun bulunduruyor. Fakat biraz masraflı bir platform 7 euro'luk bir ücret ödüyorsunuz 1 ay için fakat bence yinede çok fazla değil kendim kullanıyorum önerebilirim bir göz at istersen.
kanka su oyunlar varmı bakarmısın ya fifa 21 22 days gone

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka su oyunlar varmı bakarmısın ya fifa 21 22 days gone
1643400550599.png

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Geforce now neden kullanmıyosun ?
kankamm ben bu ge forceye 2 yıldır üyeyim 2 yıldır ne fifa ne rdr ne büyük oyunlar hariç hiçbiri gelmedi sadece ilk çıktığı zaman gt5 filan oyunlar geldi sonra geri kalktı kalkmasıyla kaldı hiç bisiey gelmedi btf serisi hariç

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kankamm ben bu ge forceye 2 yıldır üyeyim 2 yıldır ne fifa ne rdr ne büyük oyunlar hariç hiçbiri gelmedi sadece ilk çıktığı zaman gt5 filan oyunlar geldi sonra geri kalktı kalkmasıyla kaldı hiç bisiey gelmedi btf serisi hariç

Xbox Cloud Gaming var ama şuan için tr desteği yok yurtdışında game pass le birlikte geliyo belki ilerde tr ye de gelir​

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Boosteroid, Amazon Luna öneririm

╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Amazon Luna işini görecektir. Fiyatı karşılayabilirsen Boosteroid de gayet güzel.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
gelecek vaat eden platformlardan biri diyebiliriz. Microsoft’un konsollara, PC’lere, Android’e, iOS’a yani kısaca bütün platformlara yönelik hizmet sunmayı hedefleyen bir projesi. Şu anda bu hizmete istediğiniz cihazdan erişebiliyorsunuz.

Project xCloud diğer bulut oyun servislerine kıyasla hem ücretsiz oyun sayısı hem de kütüphane anlamında önde olacağını söyleyebileceğimiz servislerden zira Xbox Cloud Gaming olarak da bilinen xCloud, Xbox mağazasında yer alan oyunları oynama imkanı tanıyor. xCloud servisine abone olduğunuzda yalnızca bir bulut oyun servisine abone olmuyor; DOOM Eternal olsun, GTA V olsun, Star Wars olsun bu tarz birçok AAA oyunun dahil olduğu Xbox Game Pass hizmetine de sahip olmuş oluyorsunuz.

Yani bu, bulut oyun hizmetinin yanı sıra bu hizmete ihtiyaç duymayacağınız zamanlarda da kullanabileceğiniz bir Game Pass hesabına sahip olacağınız anlamına geliyor. Ücreti ise şu anda Game Pass Ultimate ile beraber 45 lira kadar. Ayrıca henüz Türkiye içerisinde hizmet vermediği için ayrıca VPN de kullanmak zorundasınız. Ücretsiz VPN’lerin çoğu yüksek gecikme değerleri nedeniyle oyun oynamaya müsait olmadığından ona da ayrıca para vermeniz gerekiyor. Ortalama bir VPN servisinin 40-45 lira olduğunu düşünürsek aylık bazda yine 80-90 liraya yakın bir masraf yapmanız gerekiyor.

Belki Türkiye’ye resmi olarak geldiği zaman VPN falan almaya gerek kalmayacağı için oldukça uygun hale gelebilir diye düşünüyoruz. Genel itibariyle herkes için en kapsamlı ve ücretsiz kütüphaneye sahip servislerden biri olacak.
Artıları:

• Abonelikle beraber satın almaya gerek kalmadan sunulan yüzlerce ücretsiz AAA oyun
  • Çıktığı ilk günde oyunlara erişim
  • Sunuculara yakın bir lokasyondaysanız düşük gecikme değerleri
Eksileri:

• Xbox Game Pass dışındaki oyun kitaplıklarına herhangi bir erişiminiz yok. Yani Steam veya Epic Games Launcher hesabınızı xCloud ile beraber kullanamıyorsunuz
  • Aylık en yüksek ücretle (15 dolar) sunulan bulut oyun hizmeti. Rakiplerine nazaran pahalı
  • Henüz Türkiye’ye hizmet sunmaması ve kullanmak için VPN gerekmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...