kanka su oyunlar varmı bakarmısın ya fifa 21 22 days goneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkullanabilirsin içerisinde Valorant,GTA V gibi bir çok oyun bulunduruyor. Fakat biraz masraflı bir platform 7 euro'luk bir ücret ödüyorsunuz 1 ay için fakat bence yinede çok fazla değil kendim kullanıyorum önerebilirim bir göz at istersen.
kanka su oyunlar varmı bakarmısın ya fifa 21 22 days gone
kanka onu alıcamda sen kullandınmıAmazon luna
kankamm ben bu ge forceye 2 yıldır üyeyim 2 yıldır ne fifa ne rdr ne büyük oyunlar hariç hiçbiri gelmedi sadece ilk çıktığı zaman gt5 filan oyunlar geldi sonra geri kalktı kalkmasıyla kaldı hiç bisiey gelmedi btf serisi hariçGeforce now neden kullanmıyosun ?
kankamm ben bu ge forceye 2 yıldır üyeyim 2 yıldır ne fifa ne rdr ne büyük oyunlar hariç hiçbiri gelmedi sadece ilk çıktığı zaman gt5 filan oyunlar geldi sonra geri kalktı kalkmasıyla kaldı hiç bisiey gelmedi btf serisi hariç
amozon luna düsünüyom innial yada papara kartla alabilirmiyim acabaXbox Cloud Gaming var ama şuan için tr desteği yok yurtdışında game pass le birlikte geliyo belki ilerde tr ye de gelir
Tr desteği yok mu ?amozon luna düsünüyom innial yada papara kartla alabilirmiyim acaba
yok kankam yurtdısı kartları kabul ediyor lunaTr desteği yok mu ?
Plati ru dan ininal ile alışveriş yapabilmiştim aynı mantıkla seninde yapabilmen gerekiyo aslındayok kankam yurtdısı kartları kabul ediyor luna
sana yazarken mail geldi innialden geçiyormus yurtdısından innial kartPlati ru dan ininal ile alışveriş yapabilmiştim aynı mantıkla seninde yapabilmen gerekiyo aslında
Fiyatı ne kadarsana yazarken mail geldi innialden geçiyormus yurtdısından innal kart
Fiyatı ne kadar