Gece İnternet Yavaşlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Genelde daire hattınızdan kaynakli diyip başlarından savmaya çalışıyorlar ama ısrar edince çözüyorlar
basıma geldi speronline fiber kullanıyom gece+100 almam gereken internet hızı 20 30 larda kalıyor biraz ugras ve telefon trafigi ile daireme gelen fiber kablosunun arızalı oldugunu örendik sadece kablo ücretini ödeyerek işim çözüldü gecelere +250 +300 hız alabiliyorum gündüz ise +60 +70 indirme hızı gayet yeterli aramakta herzaman fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
başka altyapı varsa yeni bi internerete geç eğer yoksa turkcell superbox a geç altyapı derdi yok onun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeş evdekiler yüklenıyor da ondan oluyor olmasın :)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnternet sağlayıcınla görüş ve internetten ufak bir araştırma yapabilirsin bu konuda dostum mutlaka yararlı bir bilgi bulursun

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kullandığın firmanın müşteri hizmetleriyle konuş bence

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu Durum Genel Ttnet Santralinden Bir Çok Kullanıcaya Bilinçli Olarak Yansıtılıyor Çoğu Kullanıcının Gece Uyyor Olmasını Göz Önüne Alarak Yapıyorlar Ben Bir Çok Defa Müşteri Hizmetlerine Ulaşarak Düzelttim Aradığın Zaman Hızın Tavan Yapıyor Yükseltiyorlar Genel Anlamda İnternetin İyİ Sadece Geceleri Oluyorsa Dediğim Yolu İzle Hata Raporu Bırak Yada Ara Anında Düzeltiyorlar

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
aga genellikle gece giren sayısı fazla ondan olabilir sabahları daha az kişi giriyor çünki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...