Yanlış yere açmış olabilirim nereye açacağımı bilmiyorum.
Merhaba Arkadaşlar sizin için araştırdım da geldim sıcak sıcak....
NOT: Oyun 3 aylık deneme surumu sunuyor 5 euroluk paketi içinde para olmayan bir kartla giriş yaparsanız 3 aylık founders üyelik alabilirsiniz.
Lütfen bu postumu silmeyin, 3 aylık bedava sunuyorlar paketi seçince, herkes istediği oyunu bir kere dahi oynasın istiyorum.
Sistem güzel çalışıyor denedim. Ayarlarında analiz sonucu biraz gecikme yaşanabilir uyarısı vermişti fakat ciddi bir gecikme olmadan baktım yarım saat. Ama yok yinede kendi bilgisayarın gibisi yok.
Evet bende öyle görünce üzüldümSteamde mevcut olması gerekmesi kötü olmuş
Online oyunlardan bahseden kim, internet hızın süper ise o sorunu yaşayacağını sanmıyorum.Kendi pcde oynadığın gibi değil biraz gecikme hissi veriyor online oyunlar da işe yaramaz benim için
Ben görmedim hiç açanı eğer öyleyse benimkini silebilirler sıkıntı yok o açıdan ben yardımcı olmak için uğraşıyorum sadece..Teşekkürler ama aynı konuyu farklı bir arkadaş daha açmıştı sanırım dün gece.
kesinlikleSistem güzel çalışıyor denedim. Ayarlarında analiz sonucu biraz gecikme yaşanabilir uyarısı vermişti fakat ciddi bir gecikme olmadan baktım yarım saat. Ama yok yinede kendi bilgisayarın gibisi yok.
ben denedim oyunları. ama o oyunu satın almış olmanız lazım yoksa oynayamıyosunuz.steam veya epic giriş yapıp oynayabiliriyorsunuz ben ücretsiz oyunu girdim ayarları fulledim 150 fps filan alıyor internet ızım cok iyi olmamasına ragmen gayet iyidi ara sıza gecikme oluyor fps türü oyunlarda sıkıntı yaşanıyor internetizn iyi olmazı lazım
aynen öyle bazı oyunlarda sunucu sırası bekliyorsun bazı oyunlarda yogun oldugunda 5 dk bekledim ben sıra gelmesi icinSanırım sistem şu şekilde işliyor;
Farklı bir sunucuya bağlanıp, bağlandığınız sunucu içerisinde oyun oynuyorsunuz.
Eğer ki sistem bu şekilde işliyorsa tam verimlilik alabilmek için upload hızınızın en az 10+ Mbps olması gerekiyor.
2018'den beri GeForce Now beta sitesi vardı başvurdum geforce now key mail gelecek dedi 2 yıldır gelmedi.
Hayır upload hızıyla alakası yok, download hızı yeterli olacaktırSanırım sistem şu şekilde işliyor;
Farklı bir sunucuya bağlanıp, bağlandığınız sunucu içerisinde oyun oynuyorsunuz.
Eğer ki sistem bu şekilde işliyorsa tam verimlilik alabilmek için upload hızınızın en az 10+ Mbps olması gerekiyor.
şuan 3 aylık bedava sunuyorlar2018'den beri GeForce Now beta sitesi vardı başvurdum geforce now key mail gelecek dedi 2 yıldır gelmedi.
Hayır upload hızıyla alakası yok, download hızı yeterli olacaktır
Post automatically merged:
şuan 3 aylık bedava sunuyorlar
upload için 1.5 mbps yeterli olacaktır.70 Mbps download hızıyla neden bu şekilde oluyor o zaman ? Açıklar mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?