GeForce Now Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yanlış yere açmış olabilirim nereye açacağımı bilmiyorum.

Kod:
Merhaba Arkadaşlar sizin için araştırdım da geldim sıcak sıcak....

YOUR GAMES
YOUR DEVICES

[CODE title="LİNK"]https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/memberships/[/CODE]

:resim:
Ekran Alın12414tısı.PNG

:yazı:

Nedir GeForce Now ?
Geforce Now sizin bilgisayarınız kaldıramadığı oyunları size oynatabiliyor, The Witcher 3'ten tutun, Metro: Last Light Redux'a kadar her oyunu oynayabiliyorsunuz.
Programın temeli şuna dayanıyor, herhangi bir oyun düşünün bilgisayarınızın kaldırmadığı sisteminizin desteklemediği bu oyunu siz bu program sayesinde hem yüksek kaliteli hemde fps sorunum olurmu derdi olmadan oynayabileceksiniz.
Ama tek sorun internet bağlantı hızınız aşırı derecede internet sömüren bir program oyunların mantığı internetinizin kapasitesine göre çalışıyor eğer güçlü ve hızlı bir internete sahipseniz kolaylık sisteminiz desteklemese bile programda olan her oyunu oynayabilirsiniz.

NOT: Oyun 3 aylık deneme surumu sunuyor 5 euroluk paketi içinde para olmayan bir kartla giriş yaparsanız 3 aylık founders üyelik alabilirsiniz.

YAPILMASI GEREKENLER
-Öncelikle verdiğim linke girin free paketini seçin bir Nvidia hesabı açın yada google hesabınızla kaydolun
-Önünüze indirme seçenekleri gelecektir ordan indirin.

-Ardından Programın ayarlar bölümünden GeForce Now üyeliği yönete basın gelen sitede 5 euroluk paketi seçin içinde para bulunmayan bir kart bilgilerini girin veya sanal kart kullanın, hiçbir para kesimi olmayacaktır merak etmeyin 3 ay bedava kullanım tanıyorlar herkese geç olmadan kaçırmayın derim.

- programı açıp istediğiniz oyunu kitaplığınıza ekleyip sınırsız oynayabilirsiniz.

-Oyunu açtıktan sonra giriş yaparken steam hesabı istiyor steam hesabınızda istediğiniz oyun mevcut değilse oynayamazsınız, unutmayın.

:not:
-Arkadaşlar paralı paketi seçip içinde para bulunmayan bir kartla satın alırsanız 3 aylık zaten bedava size kullanma hakkı tanıyor,
-free paket süreli 1 saatlik imkan tanıyor. 5 euroluk pakettepara bulunmayan bir kart bilgisini girerseniz kesinlikle para çekimi meydana gelmez normal olarak, 0 tl kesiyor yine.
Lütfen bu postumu silmeyin, 3 aylık bedava sunuyorlar paketi seçince, herkes istediği oyunu bir kere dahi oynasın istiyorum.

Son düzenleme:
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Steamde mevcut olması gerekmesi kötü olmuş

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Teşekkürler ama aynı konuyu farklı bir arkadaş daha açmıştı sanırım dün gece.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sistem güzel çalışıyor denedim. Ayarlarında analiz sonucu biraz gecikme yaşanabilir uyarısı vermişti fakat ciddi bir gecikme olmadan baktım yarım saat. Ama yok yinede kendi bilgisayarın gibisi yok.

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sistem güzel çalışıyor denedim. Ayarlarında analiz sonucu biraz gecikme yaşanabilir uyarısı vermişti fakat ciddi bir gecikme olmadan baktım yarım saat. Ama yok yinede kendi bilgisayarın gibisi yok.

Bende denedim fakat iyi bir sonuç alamadım.
Her ayarı denedim, sonuç olarak;
- Grafikler çok iyi (hiç bir ayarda bozulmadı)
- Bağlantı çok iyi (hangi ayarı yaparsam yapayım ping sabit 8)

Fakat mouse'u sağa sola çevirdiğimde yada hareket ettiğimde arada ciddi bir gecikme kaybı yaşanıyor.
Sanırım bu programı kullanmak için TurkNet gibi bir internet sağlayıcısının YAPA bölgesinde olup hizmet alıyor olmamız gerekmekte. :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kendi pcde oynadığın gibi değil biraz gecikme hissi veriyor online oyunlar da işe yaramaz benim için

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Time to play bois. Thanks for sharing man.

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Steamde mevcut olması gerekmesi kötü olmuş
Evet bende öyle görünce üzüldüm :) The witcher 3 oynamaktı amacım ama olmadı.
Post automatically merged:

Kendi pcde oynadığın gibi değil biraz gecikme hissi veriyor online oyunlar da işe yaramaz benim için
Online oyunlardan bahseden kim, internet hızın süper ise o sorunu yaşayacağını sanmıyorum.

Teşekkürler ama aynı konuyu farklı bir arkadaş daha açmıştı sanırım dün gece.
Ben görmedim hiç açanı eğer öyleyse benimkini silebilirler sıkıntı yok o açıdan ben yardımcı olmak için uğraşıyorum sadece..

kesinlikle :)

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben denedim oyunları. ama o oyunu satın almış olmanız lazım yoksa oynayamıyosunuz.steam veya epic giriş yapıp oynayabiliriyorsunuz ben ücretsiz oyunu girdim ayarları fulledim 150 fps filan alıyor internet ızım cok iyi olmamasına ragmen gayet iyidi ara sıza gecikme oluyor fps türü oyunlarda sıkıntı yaşanıyor internetizn iyi olmazı lazım

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ben denedim oyunları. ama o oyunu satın almış olmanız lazım yoksa oynayamıyosunuz.steam veya epic giriş yapıp oynayabiliriyorsunuz ben ücretsiz oyunu girdim ayarları fulledim 150 fps filan alıyor internet ızım cok iyi olmamasına ragmen gayet iyidi ara sıza gecikme oluyor fps türü oyunlarda sıkıntı yaşanıyor internetizn iyi olmazı lazım

Sanırım sistem şu şekilde işliyor;
Farklı bir sunucuya bağlanıp, bağlandığınız sunucu içerisinde oyun oynuyorsunuz.
Eğer ki sistem bu şekilde işliyorsa tam verimlilik alabilmek için upload hızınızın en az 10+ Mbps olması gerekiyor.

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Farklı bir sunucuya bağlanıp, bağlandığınız sunucu içerisinde oyun oynuyorsunuz.
Eğer ki sistem bu şekilde işliyorsa tam verimlilik alabilmek için upload hızınızın en az 10+ Mbps olması gerekiyor.
aynen öyle bazı oyunlarda sunucu sırası bekliyorsun bazı oyunlarda yogun oldugunda 5 dk bekledim ben sıra gelmesi icin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sadece steamde kayıtlı oyunlar için biraz kötü olmuş ama verdiğin bilgi için sağol reis

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
2018'den beri GeForce Now beta sitesi vardı başvurdum geforce now key mail gelecek dedi 2 yıldır gelmedi. :(

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
2018'den beri GeForce Now beta sitesi vardı başvurdum geforce now key mail gelecek dedi 2 yıldır gelmedi. :(

Alienware beta keylerini dağıtıyordu bir ara bu sistemin ama henüz bölgenizde desteklenmediği için hesabınızı aktif edemiyoruz diye bir uyarıyla karşılaşmıştım geçen gün denedim sistem fena değil 75 Mbps internet ile iş görüyor arada bi sunucu kaynaklı sanırım fps dropları oluyor ama idare eder.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bende program çalışmıyor sitesinden indirsem sorun çıkarmı acaba baya eskidi nerdeyse

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayır upload hızıyla alakası yok, download hızı yeterli olacaktır :)

şuan 3 aylık bedava sunuyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...