Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Yanlış yere açmış olabilirim nereye açacağımı bilmiyorum.
Kod:
Merhaba Arkadaşlar sizin için araştırdım da geldim sıcak sıcak....
YOUR GAMES
YOUR DEVICES
[CODE title="LİNK"]https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/memberships/[/CODE]
Nedir GeForce Now ?
Geforce Now sizin bilgisayarınız kaldıramadığı oyunları size oynatabiliyor, The Witcher 3'ten tutun, Metro: Last Light Redux'a kadar her oyunu oynayabiliyorsunuz.
Programın temeli şuna dayanıyor, herhangi bir oyun düşünün bilgisayarınızın kaldırmadığı sisteminizin desteklemediği bu oyunu siz bu program sayesinde hem yüksek kaliteli hemde fps sorunum olurmu derdi olmadan oynayabileceksiniz.
Ama tek sorun internet bağlantı hızınız aşırı derecede internet sömüren bir program oyunların mantığı internetinizin kapasitesine göre çalışıyor eğer güçlü ve hızlı bir internete sahipseniz kolaylık sisteminiz desteklemese bile programda olan her oyunu oynayabilirsiniz.
NOT: Oyun 3 aylık deneme surumu sunuyor 5 euroluk paketi içinde para olmayan bir kartla giriş yaparsanız 3 aylık founders üyelik alabilirsiniz.
YAPILMASI GEREKENLER
-Öncelikle verdiğim linke girin free paketini seçin bir Nvidia hesabı açın yada google hesabınızla kaydolun
-Önünüze indirme seçenekleri gelecektir ordan indirin.
-Ardından Programın ayarlar bölümünden GeForce Now üyeliği yönete basın gelen sitede 5 euroluk paketi seçin içinde para bulunmayan bir kart bilgilerini girin veya sanal kart kullanın, hiçbir para kesimi olmayacaktır merak etmeyin 3 ay bedava kullanım tanıyorlar herkese geç olmadan kaçırmayın derim.
- programı açıp istediğiniz oyunu kitaplığınıza ekleyip sınırsız oynayabilirsiniz.
-Oyunu açtıktan sonra giriş yaparken steam hesabı istiyor steam hesabınızda istediğiniz oyun mevcut değilse oynayamazsınız, unutmayın.
-Arkadaşlar paralı paketi seçip içinde para bulunmayan bir kartla satın alırsanız 3 aylık zaten bedava size kullanma hakkı tanıyor,
-free paket süreli 1 saatlik imkan tanıyor. 5 euroluk pakettepara bulunmayan bir kart bilgisini girerseniz kesinlikle para çekimi meydana gelmez normal olarak, 0 tl kesiyor yine.
Lütfen bu postumu silmeyin, 3 aylık bedava sunuyorlar paketi seçince, herkes istediği oyunu bir kere dahi oynasın istiyorum.
Son düzenleme: