Çözüldü GeForce NOW da abone olma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
GeForce Now'a abone olmak istiyorum da her oyun oluyor mu yoksa benim pc de olan oyunlar mı oluyor mesela gta5 oynamak istiyorum

Çözüm
Merhabalar GeForce Now Game+ kullanacaksanız şunları bilmeniz gerekmektedir.

GFN Game+ ile halihazırda satın almış olduğunuz Steam, Origin, Uplay, Epic Games vb. platformlardaki oyunlarınızı bulut sistemi üzerinden oynayabilirsiniz.

GFN Game+ sunucuları Türkiyede olduğu için daha düşük gecikmeli ve stabil bir bağlantıyla dilediğinizce oynayabilirsiniz.
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
steam veya epic gamesde varsa hesabın ile giriş yaparak oynabilirisn iyi forumlar!!!!

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka sen bağlandığında farklı bir pc üzerinden işlem yapılıyor net cafe gibi düşün hesap felan hep sana ait

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Geforce now gta 5 desteklemiyor. Epic ve steam de satın aldığın oyunları oynayabiliyorsun.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sahip olduğun oyunları oynayabiliyorsun microsoft gamepass gibi bir kütüphane vermiyolar yani

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum öncelikle belirli oyunları oynayabilirsin yani gta 5 ve call of duty serisi yok sallıyorum apex legends var sende ki ücretsiz bir oyun bunu geforce da oynayabilirsin sallıyorum apex ücretli ama sende yok bunu oynayamazsın sende olmaıdğı için

MrComan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Abone olabilmek için GAME+ hesabına ihtiyacın var ve senin HESABINDA BULUNAN oyunları kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
internet kafe gibi düşün hocam seni pc ye bağlatıp oynattırıyorlar internetinin iyi olması gerek

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sen kayıt ol onlar seni geforce now çıkmadan önce deneyim edebilirsin diye bir ön kayıt başvurusu açıyor bir süre sonra bende öyle geforce now sahibi oldum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyunları pcne indirmen gerek yok eğer sen oyuna steam kütüphanesinde sahipsen her türlü oynarsın eğer steam alakalı oyunlar var diye biliyorum sadece

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dostum senin hesabında olan oyunları oynayabiliyorrsun anlaşmalı uygumalar(steam epic vs)

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam oyunları kendin satın alman lazım ve internetin de güzel olmasını tavsiye ederim iyi bir performans için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...