Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda çıkacak, şu anda beta testinde olan, unlostun vb birkaç yayıncının tanıtımını yaptığı geforce now hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Ben ilk tanıtıldığında test için başvurmuştum ama bana kod vs herhangi bişey vermediler denemedim de ama çok mantıklı bir sistem internet hiziniz 25 MB üzerinde ve ping probleminiz yoksa kasa satın almaktan daha mantıklı tabi oyun kütüphaneniz genişse
Bilgi toplamaya çalışıyorum. Aylık 50 TL diyorlar. Ve dediğiniz gibi internet hızının çok iyi olması gerekiyor. Türkiye sunucusu açılmış.
Zaten tahminimce Türkiye de çok tutulur. Biliyorsunuz malum fiyatlar.
Heyecanla bekliyoruz.
Bilgisayarı kötü olup altyapısı çok iyi olan ve bilgisayara bütçe ayıramayıp internete verecekler için gerçekten çok kullanışlı olacak.
Gelecekte bilgisayarlar yerine böyle internet üzerinden oyunlar oynayabileceğiz.
Ben gayet beğendim, ki ben ilk çıktığı zamanda kullanmıştım, Türkiye sunucusu geldiği için gecikme düşmüş diyorlar fakat ben torrentçi olduğumdan oyunum maalesef yok o yüzden bu teknolojiye katılamayacağım
PC alacak paran yoksa ve internetin iyi ise alınabilir fakat oyunun olması zorunlu tabi.
Kendine bol oyunlu steam hesabı satın alıp oynanabilecek bir platform diye düşünüyorum.
Türkiye serveri açılmasıyla bnirlikte tepki süreleri ciddi ölçüde düştü iyi bir internet ve monitorün varsa bilgisayara para dökmekten daha mantıklı gözüküyor tabiki dezavantajlarıda var