- Yasaklandı
-
Gerçekten soruyorum, bu nası mümkün olabiliyor ya? Çok başka bir şey yani bu ayrı bir seviye.GeForce NOW alma vakti gelmiş. 4 GB RAM'li PC'lerde Cyberpunk oynanabiliyor artık. Şaka gibi ama gerçek.
Ben kullandim sonradan üyeliğimi iptal ettim. yani şöyle söyleyeyim, GeForce NOW sanal bilgisayar mantığı ile çalışan bir sistem yani elinin altındaki bilgisayar ne olursa olsun sanal sistemle bilgisayarın canavar gibi oyunu çalıştırıyor ve senin sistemine bir yük binmiyor. Sen sadece oyunu YouTube'da video seyredermiş gibi oynuyorsun.Gerçekten soruyorum, bu nası mümkün olabiliyor ya? Çok başka bir şey yani bu ayrı bir seviye.
İyi güzel fakat input lag vs. yaşadın mı hiç?Ben kullandim sonradan üyeliğimi iptal ettim. yani şöyle söyleyeyim, GeForce NOW sanal bilgisayar mantığı ile çalışan bir sistem yani elinin altındaki bilgisayar ne olursa olsun sanal sistemle bilgisayarın canavar gibi oyunu çalıştırıyor ve senin sistemine bir yük binmiyor. Sen sadece oyunu YouTube'da video seyredermiş gibi oynuyorsun.
İnternet cafe plus sistemlerindeki oyun sistemini evde kullanabiliyormuşsun gibi düşün. GeForce NOW bunu yaptı, bu sistem EA Play Pro'ya da gelecek. Artık internet olan bir bilgisayarın varsa internet cafede oyun oynuyormuşsun gibi bir havada oyun oynayabileceksin. Orta halli bir PC ve sağlam internetin olsun yeter ve her bilgisayarı internet cafeye çevirebilirsin.
Hiç hissettirmiyor bile. Mesela benim internet hızım düşük olduğu için bazen görüntü çamur gibi olabiliyordu. Ücretsiz sürümden girip deneyebilirsin 30 dakika amaİyi güzel fakat input lag vs. yaşadın mı hiç?
yani şöyle söyleyeyim, tamamen internet hızına bağlı gfn, download hızın yeteri kadar yüksekse herhangi bir sıkıntı yaşamazsın
Geforce Now'a beta sürümünde tester olarak katılmıştım ilk zamanlarında 25 mbps internetin fazlasıyla yeterli olduğu söylenmişti ama felaket input lag sorunu vardı hele de online oyunlarda mouseu kontrol etmesi çok zordu bir süre fortnite ve pubg oynamıştım çok kötü bir deneyimdi fakat daha sonrasında bu durumu düzelttiler arkadaşım 1 yıldır abonesi ve çok memnun üstelik kötü bir interneti olmasına rağmen..İyi güzel fakat input lag vs. yaşadın mı hiç?
internetim iyi olsa bende oynayacağımGerçekten soruyorum, bu nası mümkün olabiliyor ya? Çok başka bir şey yani bu ayrı bir seviye.
valla böyle bir şey olması için bilgisayarın çok vasat olması lazım ya da bilemiyorum artık ne eksikEkli dosyayı görüntüle 76053
benim sadece internet hızıma bağlı değil galiba xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?