GeForce NOW'la kötü sistemle oyun oynamak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Gerçekten soruyorum, bu nası mümkün olabiliyor ya? Çok başka bir şey yani bu ayrı bir seviye.
Ben kullandim sonradan üyeliğimi iptal ettim. yani şöyle söyleyeyim, GeForce NOW sanal bilgisayar mantığı ile çalışan bir sistem yani elinin altındaki bilgisayar ne olursa olsun sanal sistemle bilgisayarın canavar gibi oyunu çalıştırıyor ve senin sistemine bir yük binmiyor. Sen sadece oyunu YouTube'da video seyredermiş gibi oynuyorsun.

İnternet cafe plus sistemlerindeki oyun sistemini evde kullanabiliyormuşsun gibi düşün. GeForce NOW bunu yaptı, bu sistem EA Play Pro'ya da gelecek. Artık internet olan bir bilgisayarın varsa internet cafede oyun oynuyormuşsun gibi bir havada oyun oynayabileceksin. Orta halli bir PC ve sağlam internetin olsun yeter ve her bilgisayarı internet cafeye çevirebilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben kullandim sonradan üyeliğimi iptal ettim. yani şöyle söyleyeyim, GeForce NOW sanal bilgisayar mantığı ile çalışan bir sistem yani elinin altındaki bilgisayar ne olursa olsun sanal sistemle bilgisayarın canavar gibi oyunu çalıştırıyor ve senin sistemine bir yük binmiyor. Sen sadece oyunu YouTube'da video seyredermiş gibi oynuyorsun.

İnternet cafe plus sistemlerindeki oyun sistemini evde kullanabiliyormuşsun gibi düşün. GeForce NOW bunu yaptı, bu sistem EA Play Pro'ya da gelecek. Artık internet olan bir bilgisayarın varsa internet cafede oyun oynuyormuşsun gibi bir havada oyun oynayabileceksin. Orta halli bir PC ve sağlam internetin olsun yeter ve her bilgisayarı internet cafeye çevirebilirsin.
İyi güzel fakat input lag vs. yaşadın mı hiç?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yani şöyle söyleyeyim, tamamen internet hızına bağlı gfn, download hızın yeteri kadar yüksekse herhangi bir sıkıntı yaşamazsın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yani şöyle söyleyeyim, tamamen internet hızına bağlı gfn, download hızın yeteri kadar yüksekse herhangi bir sıkıntı yaşamazsın
1653649759089.png

benim sadece internet hızıma bağlı değil galiba xd

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bizim arkadaşın kendisi kullanıyor ilk çıktığından beri kullanıyordu başlarda lag sorunları vardı ama şimdi kendilerini çok geliştirmişler herhangi bir sorun yaşamadan oyununu oynayabiliyorsun ve şunu ekliyim normalde onun dizüstü bilgisayarında lol 20 fps falan ama o geforce now ile oynadığında yanlış hatırlamıyorsam hiç bir sorun yaşamadan 200 küsür alıyordu

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İyi güzel fakat input lag vs. yaşadın mı hiç?
Geforce Now'a beta sürümünde tester olarak katılmıştım ilk zamanlarında 25 mbps internetin fazlasıyla yeterli olduğu söylenmişti ama felaket input lag sorunu vardı hele de online oyunlarda mouseu kontrol etmesi çok zordu bir süre fortnite ve pubg oynamıştım çok kötü bir deneyimdi fakat daha sonrasında bu durumu düzelttiler arkadaşım 1 yıldır abonesi ve çok memnun üstelik kötü bir interneti olmasına rağmen..

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
internetin iyi se evet ama çok iyi olması lazım tr de zor

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Single player oyunlar oynamak için ben birebir olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde ki internetin kalitesine bağlı olarak ta hala (Türkiye ile alakalı) gecikme olduğunu düşünüyorum. E tabii ki olmayacak mı olucak, ilerde bunu da sıfıra indirebilmek mümkün diye düşünüyorum.

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yani genel olarak herşey oynayabilirsin ama online oyunlarda pek önermem, özellikle fps oyunlarında.
Hikaye temalı oyunlarda daha işlevsel diyebilirim.

Üye
4 HİZMET YILI
GeForce NOW, sitesinde 60 FPS'de 720p için en az 15Mbps ve 60 FPS'de 1080p için 25Mbps yazıyor. Ama online oyunlarda 25Mbps altı oynanmaz fazla gecikme oluyor BDO oynamıştım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Eğer premium kullanıcaksan tr den al derim bedava oynamak istersen west serverlerinde vpn ile girip oyna tr de 30 dakika oynayıp atıyor seni westte 1 saat oynayabiliyorsun oyuna girdiğin zaman vpn i kapat ama ben öyle yapıyorum internetin iyiyse benimki tr şartlarına göre gayet iyi olduğu için west serverlerinde bile pingsiz akıcı bir şekilde oynayabiliyorum internetin iyiyse ve premium almak istemiyorsan wessten oyna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...