GeForce NOW'la kötü sistemle oyun oynamak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şahsen bundan 3 yıl önce falan kullanmıştım o zamanlar 14 yıllık eski bir q8300 işlemcili bir bilgisayarım vardı o yüzden kullanmıştım fortnite ve dying light oynamıştım yani kötü sistemle oynamak mümkün fakat internet hızının minumum 35 mbps olması lazım ben 70 mbps hız vermeme rağmen oyunları açtıktan yarım saat 1 saat sonra renkleri gidiyordu siyah beyaz oynuyordum tabi bu sıkıntı uygulamanın yeni çıkmasından ve sunucunun az olmasından kaynaklı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kötü sistemle oynanır ama kötü internetle oyun oynamak pek mümkün değil 25mbps altında çok gecikme oluyor.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Zaten kötü sistemler için yapılmış bir şey. İnternetin yeterli ise oynayabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valla böyle bir şey olması için bilgisayarın çok vasat olması lazım ya da bilemiyorum artık ne eksik :D gt 630 kullanan bir arkadaşım bile geforce now kullanıyor
vasatlığını ne sen sor nede ben söyleyim dostum her tarafı kırık dökük bir laptop yenisi almaya parada yok idare ediyoruz bi şekil

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benim düşük sistem laptop vardı oynamıştım amacı bu zaten yeterki steamde kütüphanende oyunlar olsun o dönem öyleydi indirme yapmadan oynayabiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka internetin çok çok iyi ise mesela 50mb gibi çok iyi çalıştırır çokta iyi oynarsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
internetin iyiyse sorun yaşamazsın pcçok kötü değilse

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
internetine bağlı ama bence pek kullanışlı değil o hissi vermesi için kendi özellikli pcnle oynaman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...