Gelecek nasıl olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gelecekten geliyorum Dolar 2 TL Euro 2.3 TL bilginiz olsun

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Sanal paralar degerlenicek gelecekte para yerine telefondan parmak izimizi okutup sanal parayla alışveriş yapacagız öyle düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gelecekte tabii biz göremeyecegiz başka galaksilere gitmenin yolları bulunabilir

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu teknolojiye bakılırsa her şey robotlar tarafından yapılır kralım :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ne kadar gelecekten bahsediyoruz bilmiyorum ama yakın bi gelecekte metaverse kavramı beni çok korkutuyor. kurulu olan düzenin komple değişmesi ve bu değişim içinde yeterli düzenlemelere zaman olmaması çok sıkıntılara neden olacakmış gibi geliyor

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
yapay zeka inanılmaz gelişecek ve kullanılacak bilgisayar mühendisliği çağın mesleği olacak bence

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kripto çağı geliyor diye düşünüyorum parlar kalkacak ve her şey dijitalleşecek.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sanal gerçeklik gözlüğünü takıp arkadaşlarınla uçup kaçarak vakit geçireceğin bir dünya geliyor. Gerçi biz görebilir miyiz yada dolar kuru o ekipmanları almamıza izin verir mi bilemem ama :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
artan animasyonlu öğrenme sayesinde online eğitim hızla gelişecek daha geniş kitlelere hitap edecekmiş gibime geliyor artık okula gitme dönemi bile sona erebilir diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
12 saat çalışıyopruz gelecekte 16 olacak sa nırı m:D

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Nüfus azaltma politikaları gelebilir.Toplu infaz felan.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
gelecek nasil olur su an kestirilebilir bir durum degil yasadigimiz evren hakkinda cok az bilgiye sahip olmamiz nedeniyle fakat insan cinsi yokolursa sayet ne olacagini anlatan, life after people diye bir belgesel var. izlemenizi tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
İnsanın neslinin tükenmesine imkan yok ama güneş 4,7 milyar yıl sonra dünyayı yiyecek
fazla iyimser bir yaklasim bu. bircok dis etken tarafindan tukenmemesi icin hicbir neden yokken self-destructive bir yapida programlanmis insanligin kendi basina turunu yok etmesi bile olasiliklar arasinda.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bilim adamı tarafından incelendi youtube'da bakabilirsin güneş dünyaya yaklaşıyor Güneşin dünyayı tüketmesi için tahmini süre 4.7+ milyar yıl
anlamadin, gunesin mevcut cekim kuvvetiyle bunu ongorebilmek icin zaten bilim adami olmaya gerek yok, galileo'dan beri bilinen bir sey. anlatmak istedigim yokolus gunesin dunya ve sistemdeki butun gezenleri yutmasindan once bile insan cinsinin turunun tukenmesi icin cok fazla neden var ve bu nedenlerden bir tanesi de insanligin bizzat kendisi. hal boyleyken nasil bir gelecek bizi bekliyor sorusunun cevabi hic ic acici degil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ne demek istediğinizi anlıyorum ama dünya kalıcı değil, yakında güneş tarafından yutulacak ama ondan önce insanlığın başka bir gezegene taşınacağından oldukça eminim, bunun örneği MARS.
ucu oldukca acik bir ihtimal. turumuz yeterince varligini surdururse evet, gezegenler hatta sistemler arasi yolculuk ve goc kacinilmaz ama su an icin cok fazla bilinmezlik iceren bir konu. en basitinden; mars'in cekimkuvveti su an insan anatomi yapisinin yasamini surdurebilecegi izin verecek bir halde degil. keske filmlerdeki kadar kolay olsa. hatta keske tuketim caginda degil de uzay caginda yasiyor olsaydik su an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...