Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer 3. dünya savaşı çıkarsa atom bombalarıyla bu savaş olacağı için bütün zayiat sivillerden olacaktır. Bir ülke başka bir ülkeye atom bombası atarsa bombanın gücüne bağlı 50-100 Milyon arası insan ölebilir. Bu ciddi bir rakam gerçekten. Ve zaten Albert Einstein'in bu dünya savaşları hakkında bir sözüde vardır;
“3. Dünya Savaşı’nda Hangi Silahların Kullanılacağını Bilmiyorum Ama 4. Dünya Savaşı’nda Taş ve Sopalar Olacağını Biliyorum”
3. dünya savaşıda çıkacak diyoruz ama zaten yaşıyoruz bunları vekalet savaşlarıda bunlardan birisi, vekalet savaşlarıyla yıkamadıkları devletleri böyle biyolojik laboratuar ortamında geliştirilmiş yapay virüslerle yıkmaya çalışıyorlar kısacası 3. dünya savaşının içindeyiz aslında ister istemez. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de Türkiye nin ekonomi ve ihracat alanında daha iyi konuma geleceğini düşünüyorum en azından öngörüyorum diyelim savunma alanındada baya yol katettik baya şeyler yaptık bunların ihrac edilmesi de ekonomiye büyük katkı sağlayacak
salgınlar ve savaşlar hızlı bir şekilde ilerliycek tabiki bu bana göre populasyonu düşüp normal dengeyi ve doğayı sağlamak için çünkü bu kadar kalabalık bir dünyada denge ve doga korunamaz ve bunun felaketleriylede biz yada bizim cocuklarımız gelceğimiz zahmetini çekiçek ....