Gençler Ban Durumum ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun fark etmeksizin legit öneririm. esp hack i tavsiye ederim aimini geliştirmeni öneririm adamın nerede olduğunu bilince ona göre bir yol izliyorsun ve gayet rahat bir şekilde oynuyorsun adam seni görmediyse sinsi yavaş yavaş yanına git ve yakından öldür risk alma uzakta ve seni gördü ise zikzak çizerek yakınlaş öldürebileceğine inandığın bir mesafede açını ayarla ve işini bitir ban yemem ihtimalin düşük olur.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla hocam birisi vardı sadece esp kullanıyordu bilgisayarından ban yedi direk pubg lite sakat gibi arkaşımla oynuyoduk arkadaşımda 3. oyununda ban yedi bilemiyorum yani

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valla hocam birisi vardı sadece esp kullanıyordu bilgisayarından ban yedi direk pubg lite sakat gibi arkaşımla oynuyoduk arkadaşımda 3. oyununda ban yedi bilemiyorum yani

Hocam dün 1 buçukdan beri oynuyorum gece şuanda oyuna girdim hiç birşey yok dün çok aim açıyodum arada adam yanımdaykende şimdi pek sorunum yok legit yapıcam

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler size şu konuda bir tavsiyem var mobile yada lite için. Eğer karşınızdaki bot ise ve nede olsa bot diyip aim ile yada esp ile üzerine koşarak direk gidip öldürmeyin ban yeme riskiniz yüksek adamlar sanırım botları da izleyeme almışlar :) Aim'de biliyorsunuz adamın kafına nişan almak istediğiniz de kayma yapıyor kafaya doğru direk yakın mesafe dahi olsa o kaymadan dolayı ban yeme riskiniz var aman dikkat

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aim açmamanı öneririm biri izleyip reportlarsa ban kaçınılmaz olur
Post automatically merged:

aim açmamanı öneririm biri izleyip reportlarsa ban kaçınılmaz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...