Çok aim açmıyorum nadiren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Gençler nadiren aim açıyorum adam yanındayken açıyorum öldürüyorum

Şuana kadar ban yemedim 2 3 saattir oynuyorum Bi problem olurmu ?

Aim nadiren kullanıyorum ESP Felan açık..

Hiç bir sıkıntım yok şuan Hile gayet düzgün

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aimini ve espyi belli etmezsen sorun olmaz büyük ihtimalle

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Legit takılırsan sıkıntı olmaz muhtemelen. Çok belli etmemeye çalış. Hareket Hızı, no recoil gibi hileler baya tehlikeli dikkatli ol. :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Knk fazla belli etme ve 1 kere bire oyundan hile yüzünden atarsa güvenli ve çalışan bypass la gir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban yersin dostum ban yememe gibi birşey yok :) legit takılırsan daha az risk alırsın iyi oyunlar.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
eninde sonunda banlanırsın elbet ama yine belli etme:)

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka kendi öz hesabın varsa onda kullanma geçde olsa banlanırsın.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bakın arkadaşlar şu gerçeyi beynimizin bi kısmına not etmemiz gerekli MH ailesi bu denli kaliteli bi arayüzlü hacki yani piyasada kimisinde 30 tl kimisinde 50 kimisinde belki dahada fazla meblalara satılan bu hacki biz MH ailesi üyelerine dizayn edip kullanıma sundu bu hacki oyuna güncelleme gelene kadar fixletmeden kullana bilmek bizlerin elinde oyunlarda öldürdümüz oyuncuların bir çoğu öldükten sonra bizi izleme seyretme gibi bi özellik var oyunda bizim fotoğrafımızı videomusu alabilme gibi bir olanak var ellerinde oynadınız maçta 40 kilde alsanız 30 killde alsanız oyunu 15 dkkadada bitirseniz ilerliyeceniz rütbe puanıda ortada veya şu yönden bakalım bide hackin yüksek zıplamasını açarak yada hızlı koşarak neyi planlıyoruz adamların gözüne sokmanın bi mantı varmı bizi reportlamalarının bi mantı varmı kullandımız hackin kodlarını çözdürmemizin bi mantı varmı kesinlikle yok peki bu hacki yapmakla uğraşan yetkili arkadaşın haftada 1 bize hack yapmasının luzumu varmı yok.
Banlanma riskine gelicek olursak yok demek doğru olmaz risk herzaman var ama minimize etmekte bizim elimizdedir her özelli kullanarak hack fixlendi zaman hacksiz oynarken çırılçıplak kalmış gibi hissetmek istemezsiniz kendinizi heralde size oyunu unutturucak şekilde özelliklerini fazla kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Görmek bile benim için bir lüks gerisini ben hallederim o kadar bileyimiz var evelallah.

Son düzenleme:
I Love MH
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ESP is safe from me other instantly ban

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Her ne olursa olsun aim her zaman ban atıyor. MH ailesinin kaliteli hilelerini denemedim henüz fakat bu yorumu denediğimde güncelleyeceğim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Umarım yazdıklarını anlıyarak oynamaya devam eder bir kısım oyuncular . Ne kadar çok hileye yüklenilirse o kadar fix yeme durumu var .

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
1 Haftaya kadar aramıza katılırsın kanka kasma

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Legit oyna bişey olmaz bence Aim açma bence az da olsa belli edersen ban yiyebilirsin..

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hile tespit edilmezse sıkıntı yok reis. Legitte yemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...