lgs neyse de yks giren var mı acaba lgs hiçbir şeyi belirlemiyor benim görüşümce sonuçta lise istediğin lise olmasa da çalışarak her şeyi kendine uygun getirebilirsin üni çok sıkıntı yksci kardeşlerim nerede buradalar mıGençler LGS'ye girdininiz nasıl geçti iyi mi ben okumuyorum da ondan soruyorum![]()
knk rahat bi 500 puan aldım belkı499Gençler LGS'ye girdininiz nasıl geçti iyi mi ben okumuyorum da ondan soruyorum![]()
Dogru soyluyon knkEğitim Sistemini Şöyle Açıklayabilirim,
En İyi Matematik Bileni Doktor Yaptılar ama İçindeki İnsan Sevgisine Bakmadılar.
En İyi Ezber Yapanı Hukukçu Yaptılar ama içindeki Adalet Duygusuna Bakmadılar.
Gibisinden Bir çok Örnek Verilebilir.
Ayrıca LGS'ye girmiş kardeşlerimizin hakkın da hayırlısı olsun...
sımdı okulu bırakan zengın olur unıverteyı bıtıren fakır net bilgi cevrem boyleSıkıntı etmeyin lgs lys vs. vs. kaybınız en fazla 1-2-3 yıl olsun hatta 1 de ben ekleyeyim 4 olsun. Bu sayılar ne anlam ifade ediyor ? Söyleyeyim:
3-4 yıl çalışın tıp kazanın mesela ... belki 2. senede kazanırsınız . Sonuç? kazanırsınız ... Ne kaybedersiniz 1-2-3 yıl ... Önemli mi ? Önemsiz. Zira kötü bir tercih sonucu bir ömür kaybedersiniz.
Ben mesela boş bölümler okudum vs. En son 1 yıl kpss kasıp 92 puanla memur oldum. Avantajım şu oldu ki zaten sıkıntı etmezdim bir şeyi. Zira içerlerimde bir yerlerde bir şeyler olabileceğimi biliyordum...
2-3 yıl kaybedin evet. Ama sağlam bir şeyler olun. Sabredin... kayıplarınıza ve vereceğiniz yüksek emeklere sabredin. Sonuç hüsran bir ömür olmasıSıkıntı etmeyin lgs lys vs. vs. kaybınız en fazla 1-2-3 yıl olsun hatta 1 de ben ekleyeyim 4 olsun. Bu sayılar ne anlam ifade ediyor ? Söyleyeyim:
3-4 yıl çalışın tıp kazanın mesela ... belki 2. senede kazanırsınız . Sonuç? kazanırsınız ... Ne kaybedersiniz 1-2-3 yıl ... Önemli mi ? Önemsiz. Zira kötü bir tercih sonucu bir ömür kaybedersiniz.
Ben mesela boş bölümler okudum vs. En son 1 yıl kpss kasıp 92 puanla memur oldum. Avantajım şu oldu ki zaten sıkıntı etmezdim bir şeyi. Zira içerlerimde bir yerlerde bir şeyler olabileceğimi biliyordum...
Eğitim önemli ama her eğitim değil. Diyorum ya en iyilerini yapın yaptığınız işlerin. Zenginlik kimin umurunda 12 saat çalışınca. ben 5.500 eşim 5000 alıyor parayla ilgili bir problem yok ha mercedes değiş focusa bineriz o ayrı mesele. iş 8 saat hafta sonu tatilleri resmi tatiller .. İyi bir yaşam yaşamak en önemli şey. Kendine ayırdığın vakit evet en önemlisi !sımdı okulu bırakan zengın olur unıverteyı bıtıren fakır net bilgi cevrem boyle
Dediğin şeye katılmıyorum.İyi bir lisede olan öğrencilerin iyi bir üniversiteye gitme ihtimali çok yüksek.Meslek lisesinde yanlış bilmiyorsam 10. sınıfa kadar matematik dersi varmış.Daha da vermiyorlarmış.YKS'deki matematik de malum çok önemli.Ama tabii çok çalışıp da gidenler de var kötü liseden iyi bir üniversiteye.Bu oran çok azlgs neyse de yks giren var mı acaba lgs hiçbir şeyi belirlemiyor benim görüşümce sonuçta lise istediğin lise olmasa da çalışarak her şeyi kendine uygun getirebilirsin üni çok sıkıntı yksci kardeşlerim nerede buradalar mı
knk zordu be alamassın350 alırım heral