Gençler nasıl gidiyor hayat güzel mi ? LGS ile alakalı sohbet.

LGS İyi miydi? Kötü müydü?

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gençler LGS'ye girdininiz nasıl geçti iyi mi ben okumuyorum da ondan soruyorum :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
LGS mi girdi biz mi girdik yaw

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Teog'la Yaktılar Yks'yle Kül Ettiler Bizi Ne Lgs'sinden Bahsediyosun Kardeşim İçim Yanıyor Dicem de Sınav İyi de Geçti Gibi Aslında Bilemiyorum Sonuçlar Çıkınca Görcez Bakalım Ha Bu Arada Lgs Sınavına Giren Kardeşlerime Hayatta Başarılar da Dileyeyim ki Konudan Kopmayalım Ban Yemeyelim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gençler LGS'ye girdininiz nasıl geçti iyi mi ben okumuyorum da ondan soruyorum :D
lgs neyse de yks giren var mı acaba lgs hiçbir şeyi belirlemiyor benim görüşümce sonuçta lise istediğin lise olmasa da çalışarak her şeyi kendine uygun getirebilirsin üni çok sıkıntı yksci kardeşlerim nerede buradalar mı

Siyahın Beyazdan Beyazın Siyahdan Üstünlüğü Yoktur
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eğitim Sistemini Şöyle Açıklayabilirim,
En İyi Matematik Bileni Doktor Yaptılar ama İçindeki İnsan Sevgisine Bakmadılar.
En İyi Ezber Yapanı Hukukçu Yaptılar ama içindeki Adalet Duygusuna Bakmadılar.
Gibisinden Bir çok Örnek Verilebilir.
Ayrıca LGS'ye girmiş kardeşlerimizin hakkın da hayırlısı olsun...

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sıkıntı etmeyin lgs lys vs. vs. kaybınız en fazla 1-2-3 yıl olsun hatta 1 de ben ekleyeyim 4 olsun. Bu sayılar ne anlam ifade ediyor ? Söyleyeyim:
3-4 yıl çalışın tıp kazanın mesela ... belki 2. senede kazanırsınız . Sonuç? kazanırsınız ... Ne kaybedersiniz 1-2-3 yıl ... Önemli mi ? Önemsiz. Zira kötü bir tercih sonucu bir ömür kaybedersiniz.

Ben mesela boş bölümler okudum vs. En son 1 yıl kpss kasıp 92 puanla memur oldum. Avantajım şu oldu ki zaten sıkıntı etmezdim bir şeyi. Zira içerlerimde bir yerlerde bir şeyler olabileceğimi biliyordum...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Eğitim Sistemini Şöyle Açıklayabilirim,
En İyi Matematik Bileni Doktor Yaptılar ama İçindeki İnsan Sevgisine Bakmadılar.
En İyi Ezber Yapanı Hukukçu Yaptılar ama içindeki Adalet Duygusuna Bakmadılar.
Gibisinden Bir çok Örnek Verilebilir.
Ayrıca LGS'ye girmiş kardeşlerimizin hakkın da hayırlısı olsun...
Dogru soyluyon knk

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aynen öyle gençler herkesin inşallah hak ettiği bir puanı almasını istiyorum gerçekten başarılar dilerim tekrardan.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sıkıntı etmeyin lgs lys vs. vs. kaybınız en fazla 1-2-3 yıl olsun hatta 1 de ben ekleyeyim 4 olsun. Bu sayılar ne anlam ifade ediyor ? Söyleyeyim:
3-4 yıl çalışın tıp kazanın mesela ... belki 2. senede kazanırsınız . Sonuç? kazanırsınız ... Ne kaybedersiniz 1-2-3 yıl ... Önemli mi ? Önemsiz. Zira kötü bir tercih sonucu bir ömür kaybedersiniz.

Ben mesela boş bölümler okudum vs. En son 1 yıl kpss kasıp 92 puanla memur oldum. Avantajım şu oldu ki zaten sıkıntı etmezdim bir şeyi. Zira içerlerimde bir yerlerde bir şeyler olabileceğimi biliyordum...
sımdı okulu bırakan zengın olur unıverteyı bıtıren fakır net bilgi cevrem boyle

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

2-3 yıl kaybedin evet. Ama sağlam bir şeyler olun. Sabredin... kayıplarınıza ve vereceğiniz yüksek emeklere sabredin. Sonuç hüsran bir ömür olması
sımdı okulu bırakan zengın olur unıverteyı bıtıren fakır net bilgi cevrem boyle
Eğitim önemli ama her eğitim değil. Diyorum ya en iyilerini yapın yaptığınız işlerin. Zenginlik kimin umurunda 12 saat çalışınca. ben 5.500 eşim 5000 alıyor parayla ilgili bir problem yok ha mercedes değiş focusa bineriz o ayrı mesele. iş 8 saat hafta sonu tatilleri resmi tatiller .. İyi bir yaşam yaşamak en önemli şey. Kendine ayırdığın vakit evet en önemlisi !

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kötü de değil iyi de değil
Post automatically merged:

saçma geçiyor hayat

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lgs neyse de yks giren var mı acaba lgs hiçbir şeyi belirlemiyor benim görüşümce sonuçta lise istediğin lise olmasa da çalışarak her şeyi kendine uygun getirebilirsin üni çok sıkıntı yksci kardeşlerim nerede buradalar mı
Dediğin şeye katılmıyorum.İyi bir lisede olan öğrencilerin iyi bir üniversiteye gitme ihtimali çok yüksek.Meslek lisesinde yanlış bilmiyorsam 10. sınıfa kadar matematik dersi varmış.Daha da vermiyorlarmış.YKS'deki matematik de malum çok önemli.Ama tabii çok çalışıp da gidenler de var kötü liseden iyi bir üniversiteye.Bu oran çok az

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çalışan adama herzaman iyi geçer çalışmayan tembellerde sistem değişti diye ağlar saçma sapan bölümden mezun olur işsiz kaldım diye ağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...