- Konuyu başlatan
-
knaka senin boy kaç 50 kilosun daaga karantinadan önce kılo alamıyordum herhalde cok yurumemden haraketlı olmamdan dolayıdır dedım karantına oldu hala alamıyorum 50 kilo kladım yaa
aynen ben aldım veremiyorum haftanın 3 günü kardiyo giriyorumum 25 dkBen de fazla kilo almadım ama fazla yememek lazım vermesi zor oluyor
BOY 1.73 kankamknaka senin boy kaç 50 kilosun da
Post automatically merged:
aynen ben aldım veremiyorum haftanın 3 günü kardiyo giriyorumum 25 dk
hızlı reisler yine burada
kanka siz ne yaşıyorsunuz biri 45 biri 50 sizin boylar kaçBen 45 kiloyum
hızlıyızkarantina bittiksen sonra kız tavlıcam
aga asıl siz nasıl kilo alıyorsunuz anlamıyorum ya gerçektenkanka siz ne yaşıyorsunuz biri 45 biri 50 sizin boylar kaç
kanka sen en az 60 kilo falan olan lazım benim boy 1,85 benim için ideal 77 kiloBOY 1.73 kankam
kanka yüzüm falan cok ıyıde cene kası falan bellı oluyor fakat ıste alt taraf ıyı durmuyor yazda fakat kısta kalın gıyınıyoruz ya efsane oluyor az kılolu oluncakanka sen en az 60 kilo falan olan lazım benim boy 1,85 benim için ideal 77 kilo
kanka sen ne kadadar emek yiyorun 1 oturuşta haftada ne kadar makarna tüketiyorsunhızlıyıze şimdiden basla flortlesmeye instadan bul
aga asıl siz nasıl kilo alıyorsunuz anlamıyorum ya gerçekten
kanka yüzüm falan cok ıyıde cene kası falan bellı oluyor fakat ıste alt taraf ıyı durmuyor yazda fakat kısta kalın gıyınıyoruz ya efsane oluyor az kılolu olunca
aga 2 ekmek ne ınsan değilsin heekanka sen ne kadadar emek yiyorun 1 oturuşta haftada ne kadar makarna tüketiyorsun
şahsen ben bir oturuşta 2 ekmek yiyorum makarna olursa yemiyorum sadece
hafta da 2 paket makarna yiyorum
alt taraf neden iyi durmuyor kanka
aga 2 ekmek ne ınsan değilsin hee
kankam erkek dediğin kaslı olur falan ya ben zayıfım hanı o yuzden
aga ben genelde iştihahı olan bırı değilim en sevdiğim yemeklerden bende 3 tabak gotururum fakat hıc bısey yapmasan yatsam bile kilo almamkanka sen daha 2 ekmeği çok görüyorsun benim takıldığım insanları görsen mide dipsiz kuyu mubarek
kanka ben de öyleydim karantina öncesi karantina da ne olduysa birden kilo aldım 15 gün boyunca cips kola yapardım günde 1 şişe kola falan giderdiaga ben genelde iştihahı olan bırı değilim en sevdiğim yemeklerden bende 3 tabak gotururum fakat hıc bısey yapmasan yatsam bile kilo almamgaliba bunun ıcın yaratılmısım hayallerımde bıle kosup zıplayacak sağlıklı bır yasam ıstıyor pekı ya sen yemek yemek falan mı
kanka dişim apse yaptı ya artık hiç yemek yiyemedım sanırım benı o kurtardıkanka ben de öyleydim karantina öncesi karantina da ne olduysa birden kilo aldım 15 gün boyunca cips kola yapardım günde 1 şişe kola falan giderdi
kanka dişim apse yaptı ya artık hiç yemek yiyemedım sanırım benı o kurtardı
aga spam yapma devam edersen bildireceğim !
dimi aga yaa hatırladıkca tuylerım dıken dıken aksam cektırıcez bu yapan dişikanka şanslı adamsın diyecem ama o apse ağrısı çok fena olur o yüzden keşke kilo alsaydın da dişinb apse yapmasaydı
en sevindim kanka senin adına dişine ip başla ipi kapıya bağla kapıyada depikle vurkanka boşa gitme dişciye kadaraga spam yapma devam edersen bildireceğim !
dimi aga yaa hatırladıkca tuylerım dıken dıken aksam cektırıcez bu yapan dişi
abi vallahi al bendende o kadarulan nasıl kilo alıyonuz korona bile bana kilo aldıramadıgünde 5 öğün yiyorum yinede kilo alamıyorum nasıl beceriyorsunuz 23 yaşında 65 kilo mu olur
ulan nasıl kilo alıyonuz korona bile bana kilo aldıramadıgünde 5 öğün yiyorum yinede kilo alamıyorum nasıl beceriyorsunuz 23 yaşında 65 kilo mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?