genel sohbet gırgır şamata karantina sonrası kilo alanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
en sevindim kanka senin adına dişine ip başla ipi kapıya bağla kapıyada depikle vurkanka boşa gitme dişciye kadar
aga iple cıkacak olan diş değil arkadakı ana dişlerden biri diş sağlam zaten cıkmaz apsenin nedeni dolgunun düşmesi

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
hmm o zaman doktardan başka çare yok ben hastaneye karşıyım ondan dedim
hastaneye neden karsısın aga 3 gün önceki apseden sonra verdikleri ilaç sayesinde ağrılarım geçti bu saaten sonra ilaçlar bizim dir doktorlar çiçektir :D

Üye
6 HİZMET YILI
ben kilo vermişim hemde 7 kilo :/ kız arkadaşım muhasebeci ve bunlarla aynı apartmanda çalışan başka p.c bir muhasebeci çocuk var muhasebecilere sokağa çıkma yasağı vurmuyordu ve bu karaktersiz sevgilime yakınlaşmış hatta sevgililer şuan ben tabi farkına varınca çıldırdım ama elden bişey gelmiyor :/

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
benimde dayımın sağlam dişini çekmişdi kücükken dayımın ben yoktum ozmn doğmamışdımda annem vardı
:D ben yoktum ozmn doğmamışdımda annem anlamsızca güldüm be kanka

aynen o yüzden doktora gitme abi dikişmi al eline iğne iplik dik gitsin

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka ben gittim hastaneye dişim den dolayı kücüğüm ozamanları doktor sağlam dişimi çekti
o zaman dan beri hastaneye karşıyım
bende birkere özele gitmiştim sağlamı cekıyordu doktor babam farkettı kavga falan ettı müdür geldi parayı aldık cıktık aga özelde öyle oluyor genelde devlet daha iyi veya iyi hastaneler var kotu hastaneler var aga

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ben kilo vermişim hemde 7 kilo :/ kız arkadaşım muhasebeci ve bunlarla aynı apartmanda çalışan başka p.c bir muhasebeci çocuk var muhasebecilere sokağa çıkma yasağı vurmuyordu ve bu karaktersiz sevgilime yakınlaşmış hatta sevgililer şuan ben tabi farkına varınca çıldırdım ama elden bişey gelmiyor :/
kanka biz bunun konusunu dükü postumda çok yaptık sen sesiz kaldıkça geride kalmaya devam edeceksin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
bende birkere özele gitmiştim sağlamı cekıyordu doktor babam farkettı kavga falan ettı müdür geldi parayı aldık cıktık aga özelde öyle oluyor genelde devlet daha iyi veya iyi hastaneler var kotu hastaneler var aga
Benim abimin dişini dikiş attılar özelde deil ama özele gittik abimin dişi çöp oldu GG

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kanka ben de devlette çektirdim oo zamanlar parayı neden bulup özele gidecen ertesi sabah morfinin etkisi gecince tekrar ağrıdı gittik ama öyle bir gittiki dayım ben babam dededm falan babam doktorun ümünü sıktı ama ölmedi elinden aldılar
Post automatically merged:

Benim abimin dişini dikiş attılar özelde deil ama özele gittik abimin dişi çöp oldu GG
kanka ben özelde yaptırıyorum artık daha iyi yapıyor dolguyu falan devlete 2 defa yaptırdım 2 si de düştü özelde yaptırdım 4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka ben de devlette çektirdim oo zamanlar parayı neden bulup özele gidecen ertesi sabah morfinin etkisi gecince tekrar ağrıdı gittik ama öyle bir gittiki dayım ben babam dededm falan babam doktorun ümünü sıktı ama ölmedi elinden aldılar

kanka ben özelde yaptırıyorum artık daha iyi yapıyor dolguyu falan devlete 2 defa yaptırdım 2 si de düştü özelde yaptırdım 4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok
aga benım babam bu konularda parayı dusunmez tabı baslarda bekler bekler en son goturur ıyılesmeyınce gıdıncede tam gıder yani yyaptırdıgın ozele gore değişir iyi yerse harbı ıyı yapıyor benim dordu oldu 2 özel 2 devlet 2 tane düştü dolgu 1 tanesı ozelinki 1 tanesi devletinkı fakat ozelın yaptıgı apse yaptı bilemiyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
aga benım babam bu konularda parayı dusunmez tabı baslarda bekler bekler en son goturur ıyılesmeyınce gıdıncede tam gıder yani yyaptırdıgın ozele gore değişir iyi yerse harbı ıyı yapıyor benim dordu oldu 2 özel 2 devlet 2 tane düştü dolgu 1 tanesı ozelinki 1 tanesi devletinkı fakat ozelın yaptıgı apse yaptı bilemiyorum
aynen doktor dan doktora fark var her önüne gelen doktora yaptırısan düşüyor .

kilo verdim şahsen ben
kanka naptın evde koşturdun mu nasıl verdin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...