Süper Üye
Wolfteamı Açarken Şimdide Bu Hatayı Veriyor Yardımcı olabilicek Varmı ?
bu sanırım kullandığın hilenin wolftü anti cheat sistemine yakalanmasından dolayıWolfteamı Açarken Şimdide Bu Hatayı Veriyor Yardımcı olabilicek Varmı ?
Daha wolftü Alakalı Hile Kullanmıyorum Bundan Önce Process Hacker Hatası veriyodu onu hallettim şimdi Bu hatayı alıyorum.bu sanırım kullandığın hilenin wolftü anti cheat sistemine yakalanmasından dolayı
Şimdi Resetlicem Pcyi Hayırlısı artık.sorunu anlayamadım ama arkada bir 3. parti uygulama tespit etmiş olabilir daha önce bana da oldu pc yeniden başlattığımda düzeldi ama sende sorun farklı olabilir
en mantıklı çözüm :dŞimdi Resetlicem Pcyi Hayırlısı artık.
zaten bu oyunun hilesini kullanmak için uğraşıyorum benBilgisayarınızda hala hile dosyaları mevcut onları temizledikten sonra tekrar deneyin
anti hileye yakalanmıcak hileler dene kankam <3zaten bu oyunun hilesini kullanmak için uğraşıyorum ben![]()
öyle zaten sırf o hileyi kullana bilmek için süper üye olmaya çalışıyorum başka hilelerle işim yok bu site candırSorun çözüldüğünde Bu forumdaki hile güncellenmediği sürece Youtube de bulunan 3-5 günlük basit injektörlü yapılan dll ile birleştirilen hilelerden kullanma onlar 10 kuruş etmeyen hileler bu forumda hile güncellendiğinde kullanırsın
nasıl bi hata alıyorsun dostumWolfteamı Açarken Şimdide Bu Hatayı Veriyor Yardımcı olabilicek Varmı ?