Genshin hile güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Genshin Impact'in hilesi için güncelleme desteği kesildi mi acaba? Uzun zamandır yeni bir haberde verilmiyor, merak ettiğim için sormak istedim. Umarım rahatsız etmiyorumdur, kolay gelsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
25'inde kapattılar üyelere kurucu rankı vermişler bak fark ettiysen güncellemeye aldılar zaten geleceği zaman büyük ihtimalle duyuru geçerler

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
25'inde kapattılar üyelere kurucu rankı vermişler bak fark ettiysen güncellemeye aldılar zaten geleceği zaman büyük ihtimalle duyuru geçerler
Fark ettim onu ya, normalde güncellenmesi 1 gün falan sürüyordu aynı loldeki gibi, 5 gündür güncelleme gelmeyince merak ettiğim için sormak istedim sadece.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Fark ettim onu ya, normalde güncellenmesi 1 gün falan sürüyordu aynı loldeki gibi, 5 gündür güncelleme gelmeyince merak ettiğim için sormak istedim sadece.
evet evet normalde yapılırdı ama belki bir başka işleri var veya adamların normal hayatlarında yapacak işleri de olabilir kanka bunları göz önünde bulundurmak lazım

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
evet evet normalde yapılırdı ama belki bir başka işleri var veya adamların normal hayatlarında yapacak işleri de olabilir kanka bunları göz önünde bulundurmak lazım
Sen de haklısın, çok bencilce düşündüm sanırım. Yetkili kişilerden özür diliyorum.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
biran evvel gelse ya vallaha çok lazım şuan bana

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile oyuna gelen bir patch nedeniyle güncellemeye alındı. hileyi yapan dev. hala hileyi update ediyor. evet 5 gün geçti ancak adam saglam iş yapıyor. bu yüzden henüz kullanıcılara yayınlamadı hileyi. bu arada genshin hilesinin asıl fiyatı günlük 6usd.dir bu yüzden yatın kalkın memoryhackers'i sevin.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hile oyuna gelen bir patch nedeniyle güncellemeye alındı. hileyi yapan dev. hala hileyi update ediyor. evet 5 gün geçti ancak adam saglam iş yapıyor. bu yüzden henüz kullanıcılara yayınlamadı hileyi. bu arada genshin hilesinin asıl fiyatı günlük 6usd.dir bu yüzden yatın kalkın memoryhackers'i sevin.
O kadar haklısın ki, sırf o yüzden 5 gün değil 30 gün sürecek deseler yine de beklerim. Sadece merak ettiğim için sormak istedim ama biraz bencilce davrandım sanırım. Teşekkürler MemoryHackers.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
konuyu takipte kal hocam elbet bilgilendirilir gelince vb.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kurucu üyeler kullandığına göre güncelleniyor yakında haberi gelir hocam

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
forumdan bir arkadaş özelden vermişti . Hile konusunda 1,120 mesajı atan arkadaşa özelden yaz .

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Güncelleme yapılıyor, yetkililer zaman buldukça sırasıyla hallediyorlar hile guncellemelerini

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Genshin Impact'in hilesi için güncelleme desteği kesildi mi acaba? Uzun zamandır yeni bir haberde verilmiyor, merak ettiğim için sormak istedim. Umarım rahatsız etmiyorumdur, kolay gelsin.
galiba hileyi asil yapan kisi parayla satmaya baslamis hileyi o yuzden olabilir bu gecikme

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
oynamak istediğim oyunlardan biri umarım en kısa zamanda güncellenirde hile ile oynarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...