LoL'e Vanguard tarzında bir sistem mi gelecek?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Uzun zamandır script kullanıyorum ve hiç ban yemedim, yakın zamanda girdiğim bir oyunda rakip takımdan bir oyuncu script olduğumu anlayınca zaten yakında Vanguard geliyor, hepiniz banlanacaksınız, dedi. Çok umursamasamda değerli hesaplardan oynadığım için konuyu araştırmaya başladım, internette konuyla alakalı hiçbir kaynak bulamadım. Yeni gelen sezon güncelleme notlarında da buna benzer bir şey yazmıyor. Acaba yeni bir hile koruma sistemi gelecek mi? Konuyla ilgili bir açıklama var mı yoksa sadece söylenti mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, evet gelecek. Riot çalışanlarının açıklamaları paylaşıldı. Mart ayının başında geleceğini söylemişlerdi. Linki bırakayım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Gelmesi bekleniyor aslında gelirse güzel de olabilir ama free script ile oynayanlara sorun olabilir :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Free script piyasası kaliteli bir spoofer olmadığı müddetçe dümdüz biter gibi geliyor bana

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gelmesi bekleniyor aslında gelirse güzel de olabilir ama free script ile oynayanlara sorun olabilir :)
aslında bende gelmesi taraftarıyım ama bu sadece kötü scleri ortadan kaldırıyor, kaliteli ve paralı olanlar bir yolunu bulup yine sc kullanabiliyor, olan garibanın scsine oluyor garibanlar ezilmesin :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, evet gelecek. Riot çalışanlarının açıklamaları paylaşıldı. Mart ayının başında geleceğini söylemişlerdi. Linki bırakayım.
Hangi tarih olduğu net mi acaba? Şimdi ben de aynı şekilde script ile oynuyorum 6 aya yakındır ve normal oynayıştan oldukça uzaklaştım. HWID ban yemek de istemiyorum. Bu tarihi tam nasıl öğreniriz?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Vanguarddan ziyade HWİD ban sistemi geliyor hile kullanıcak arkadaşlar Anakart değiştirmeyi göze alsın bir bakıma iyi oldu çünkü çok fazla suyunu çıkardılar oyunu mahvettiler resmen. Böylesi daha iyi olacak umarım bunları öğrenmeden anakart banı yerler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bana öyle geliyor ki ücretsiz senaryo pazarının sonu duracak

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hangi tarih olduğu net mi acaba? Şimdi ben de aynı şekilde script ile oynuyorum 6 aya yakındır ve normal oynayıştan oldukça uzaklaştım. HWID ban yemek de istemiyorum. Bu tarihi tam nasıl
Hangi tarih olduğu net mi acaba? Şimdi ben de aynı şekilde script ile oynuyorum 6 aya yakındır ve normal oynayıştan oldukça uzaklaştım. HWID ban yemek de istemiyorum. Bu tarihi tam nasıl öğreniriz?
Merhaba, ilettiğim videodaki resmi açıklamalara göre tahmini mart ayının başlarında Vanguard sisteminin getireleceğini ifade ediyor, senin asıl soruna gelmem gerekirse kral vanguard sistemi habersiz kurulmuyor geldiğinde senin kurman gerekiyor oyuna devam etmek için valoranttaki gibi yani habersiz bi şekilde kurulup ban atan sistem değil geldiğinde haberin olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka öyle söyleniyor bakalım bekleyip göreceğiz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, ilettiğim videodaki resmi açıklamalara göre tahmini mart ayının başlarında Vanguard sisteminin getireleceğini ifade ediyor, senin asıl soruna gelmem gerekirse kral vanguard sistemi habersiz kurulmuyor geldiğinde senin kurman gerekiyor oyuna devam etmek için valoranttaki gibi yani habersiz bi şekilde kurulup ban atan sistem değil geldiğinde haberin olur.
çok sağ ol bilgilendirmen için, öğrendiğim çok iyi oldu!

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
sc nin önüne geçemedikleri için artık hwid ban sistemi geliyor diyebiliriz