Seçkin Üye
it is good ?
Mob pulleri kapat.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapArkadaşlar resimde gördüğünüz gibi canavarlar önüme toplanıyor öyle.olmasini istemiyorum nasıl kapatabilirz acaba
Eğer konuda verilen configi indirdiyseniz menü açma ve kapatma tuşu Insert.Arkadaşlar benim oyun D'de cfg.jhon'u C'ye atıyorum. Hileyi çalıştırıyorum ve oyun kendiliğinden açılıyor ama hile çalışmıyor. Yardımcı olacak var mı? F1 de menü falan açılmıyor.
1 haftalık deneyimimi paylaşıyorum. Hile gayet stabil ve hoş çalışıyor. Co-Op girmediğiniz sürece online kısmında ban yeme oranınız %99 fakat offline modda 0 sıkıntı. Map teleport konusunu bir türlü çözemedim (Map teleport yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirse güzel olur.). Configsiz oynuyordum fakat zorlandığım kısımlar oluyordu ancak config sonrası keybindlere bayıldım. Yani gezerek görevleri yapıyorum resmen. Teleport olayını çözebilirsem gezmeye de gerek kalmayacak. Onun dışında cook kısmındaki olaya bayıldım fakat craft kısmı için de bir hızlandırma olsaydı o da güzel olabilirdi. Fake Time olayı güzel olmuş, görevler için sürekli time ilerletmek zorunda kalmıyorum. Bunun dışında puzzle kalıyor (onu da bir zahmet yapıverin) ve bazı diyaloglarda kapatmak gerekiyor oto talk'ı çünkü seçimler değiştiği için sürekli diyalog tekrarlanıyor. Online mod için de config gelirse tadından yenmez bu arada. Hile için teşekkür ediyorum, elinize sağlık. Foruma katkılarınızdan dolayı +rep, İyi forumlar.Güzel bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık. Oyun indiği gibi deneyimlerimi yazacağım. Teşekkürler, iyi forumlar.
bu tam olarak benim şu an .dDaha oyunu indiremeden hilesini buldum acaba hileyle başlasam zorlanır mıyım şuan bi düşünmedim değil
menü hiçbir türlü açılmıyor configi indirdim hatta configin içinden menü tuşunu başka bir tuşa atamayı bile denedim ama olmadıEğer konuda verilen configi indirdiyseniz menü açma ve kapatma tuşu Insert.