aga merhaba nelerı açık kullandın da yedin bide ona göre kullanalım cevaplarsan çok sevinirim1 ay ban yedim ama değdi
tp auto loot bi de attack arttıranları kullandım ama onlardan yediğimi düşünmüyorum ya etkinliklerde normalde kimsenin yapamaacağı puanları yaptım ondan oldu sanırım 30 saniyede abyss falan bitirdim şimdi de yan hesaptan girdim millete hileyle yardım ediom çok zevkliaga merhaba nelerı açık kullandın da yedin bide ona göre kullanalım cevaplarsan çok sevinirim
valla hile ile sarıo modstat ı fulledim direk bu arada ban yiyince hesap 1 ay yıyıo sonra açılıo dimitp auto loot bi de attack arttıranları kullandım ama onlardan yediğimi düşünmüyorum ya etkinliklerde normalde kimsenin yapamaacağı puanları yaptım ondan oldu sanırım 30 saniyede abyss falan bitirdim şimdi de yan hesaptan girdim millete hileyle yardım ediom çok zevkli
valla kanki sana nasıl olur bilemem bana 1 ay attı 15 yıl ban attığıda oluyomuş ama tek hesaba attı benm diğer hesaplara girebiliyorumvalla hile ile sarıo modstat ı fulledim direk bu arada ban yiyince hesap 1 ay yıyıo sonra açılıo dimi
Co-op sakın deneme. Sadece single oyna. Co-op görevlerde kapatarak gir.2 gündür kullanıyorum çok güzel banlanmadım daha ama coop denemedim
evetvalla hile ile sarıo modstat ı fulledim direk bu arada ban yiyince hesap 1 ay yıyıo sonra açılıo dimi