bende güncellemeyi bekliyorumgüncelleme ne zaman gelecek
reis genelde ne kadar sürede oluyor güncelleme ben daha yeni başlıcamda hiç hileyle giremedim oyunabende güncellemeyi bekliyorum![]()
bilmiyoruz ama güncelleme biraz zaman alıyorreis genelde ne kadar sürede oluyor güncelleme ben daha yeni başlıcamda hiç hileyle giremedim oyuna
bende bilmiyorumki maalesef jojokun arkadaşın dediğine göre uzun sürüyormuş bende ilk defa açacaktımreis genelde ne kadar sürede oluyor güncelleme ben daha yeni başlıcamda hiç hileyle giremedim oyuna
sırf fazla özelliği var diye indirdim oyunu daha hiç giremedik bilebende bilmiyorumki maalesef jojokun arkadaşın dediğine göre uzun sürüyormuş bende ilk defa açacaktım![]()
Biraz sürüyor maalesef. Sırf 3.2 de gelen saçma sapan uzun konuşmaları geçmek için sabrediyorum bu kadar.bende bilmiyorumki maalesef jojokun arkadaşın dediğine göre uzun sürüyormuş bende ilk defa açacaktım![]()
bende heroları kasacağım o yüzden bekliyorumBiraz sürüyor maalesef. Sırf 3.2 de gelen saçma sapan uzun konuşmaları geçmek için sabrediyorum bu kadar.
ben oyunu çok oynadım ama bir süre sonra zorlaşıyor gerçekten birazcık yardımı lazımsırf fazla özelliği var diye indirdim oyunu daha hiç giremedik bilehileyi bekliyoruz bakalım
reis en çok hangi özellikleri kullanıyorsun özelden yazarmısınbende heroları kasacağım o yüzden bekliyorum
Post automatically merged:
ben oyunu çok oynadım ama bir süre sonra zorlaşıyor gerçekten birazcık yardımı lazım![]()
özellik derken kanka tam olarak anlayamadım maalesefreis en çok hangi özellikleri kullanıyorsun özelden yazarmısın
hileden hangilerini kullanıyorsun ne daha çok işe yarıyor onu sordumözellik derken kanka tam olarak anlayamadım maalesef
Are you launching the game before the cheat opens up?the cheats saying i download the wrong "akebi" i dont know what is it or my game isn't updated but its updated anyone can help me? ty
ilk defa kullanacağım kanka benhileden hangilerini kullanıyorsun ne daha çok işe yarıyor onu sordum
anladım kanka tamamdır bende ilk defa kullanacağım o yüzden sorayım dedimilk defa kullanacağım kanka ben![]()
deneye deneye öğreneceğiz bir şekildeanladım kanka tamamdır bende ilk defa kullanacağım o yüzden sorayım dedim
nope im using the cheats to launch the own game. do i need to launch the game first and open the cheat?Are you launching the game before the cheat opens up?