genshin minty crash verdirtiyor

Sıradan Bir Lol Oynayıcısı
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
minty'yi açtığımda oynyorum oyunu 5-10 dakka veya oyuna girdiğimde felan crash veriyor oyun kapanyıor çözümü varmı

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hileyi kullanırken arkada msi afterburner discord nvidia app gibi overlay oluşturan uygulamalar olabilir bunlarda en muhtemeli discorddur
bunu önlemek için discord ayarlarından aktivite ayarlarından
1714567139988.png

burada gösterildiği gibi olması gerekiyor
tespit etme ve arayüzü kapatmanız gerek
2. bir durum ise windows defender açık olabilir, kontrol edin gerekirse defender control ile defenderı kökten kapatın ayrıca noclip hızınızı 15den yukarı yaparsanız crash yemesi normaldir bazı özellikler crashe sebep oluyor, cutscene skip özelliği de aynı şekilde bazı etkileşimlerde sorun çıkarıyor

Ekli dosyalar

• 1714567100317.png
    1714567100317.png
    5.4 KB · Görüntüleme: 51
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hileyi kullanırken arkada msi afterburner discord nvidia app gibi overlay oluşturan uygulamalar olabilir bunlarda en muhtemeli discorddur
bunu önlemek için discord ayarlarından aktivite ayarlarından
Ekli dosyayı görüntüle 103876

burada gösterildiği gibi olması gerekiyor
tespit etme ve arayüzü kapatmanız gerek
2. bir durum ise windows defender açık olabilir, kontrol edin gerekirse defender control ile defenderı kökten kapatın ayrıca noclip hızınızı 15den yukarı yaparsanız crash yemesi normaldir bazı özellikler crashe sebep oluyor, cutscene skip özelliği de aynı şekilde bazı etkileşimlerde sorun çıkarıyor
Hileyi yapan sensin diyeceğim az daha ne gerekli ise bilgisi sendee :D eyv deneyim oyundan soğumuştum

Bu sefer biraz sürdü ama yine crash yedim :D

Son düzenleme:
Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hileyi yapan sensin diyeceğim az daha ne gerekli ise bilgisi sendee :D eyv deneyim oyundan soğumuştum

Bu sefer biraz sürdü ama yine crash yedim :D
crashlerin birden fazla sebebi olabilir elbette tespit etmek zor kısmı ve şimdi farkettim yeni bir güncelleme gelmiş hile bu gece güncellenmiş forumdaki şu an güncel değil en yakın zamanda bildireceğim. güncellenmiş halini forumdaki github linkinden de alabilirsin, hilede kullandığınız bazı özellikler de crashe sebep oluyor olabilir tespit etmek için gözünüze en şüpheli gelen özelliği kapatıp bir süre deneyin, crashler durana kadar böyle olacak maalesef ama yeni sürümde crashlerin azalmış olması gerekiyor github linkini buraya bırakıyorum:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sanırım buldum sebebini bir npc önüne gittiğimde direk crash yedim oyuna tekrar girdiğim de o npc önünde başladı ve anında tekrar crash yedi

EVET UPDATEDE SORUN YOK düzeldi crash yemiyor

Sanırım buldum sebebini bir npc önüne gittiğimde direk crash yedim oyuna tekrar girdiğim de o npc önünde başladı ve anında tekrar crash yedi

crash yemiyor du updatede npc sorunu çözüldü ama yine de crash atıyor nedenini bulmak zor çok bi özellik acık değil speedler kapalı otomatik konusma hızı normalde x5 ken ben bunu 1,5 düşürdüm loot kısmı acık bunlardan mı acaba bilemiyorum

karargahtan ayrılmaya calısınca yapıyor ne olabilir sence sorun ?

Son düzenleme:
Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI

EVET UPDATEDE SORUN YOK düzeldi crash yemiyor

karargahtan ayrılmaya calısınca yapıyor ne olabilir sence sorun ?
diyalogları hızlı geçme veya cutscene skip falan açıksa kapat mob vacuumu kapat bir karargahtan ayrılırken noclipi kapat hatta istersen karargahtan normal genshini açıp ayrıl sonra hileli launcherla gir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
diyalogları hızlı geçme veya cutscene skip falan açıksa kapat mob vacuumu kapat bir karargahtan ayrılırken noclipi kapat hatta istersen karargahtan normal genshini açıp ayrıl sonra hileli launcherla gir
sorunların hepsiii speed den oluyormuş tuş atadım görev yada herhangibi bir yere girip cıkarken kapatıyorum crash çok nadir yiyor

mob vaccum ne işe yarıyo bilmiyorum no clip çok nadir kullanıyorum zaten cutscene skip aktif değil diyalog hızı 2x de stabil bu şekilde ayarlarda sorun yaşatmıyor

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
sorunların hepsiii speed den oluyormuş tuş atadım görev yada herhangibi bir yere girip cıkarken kapatıyorum crash çok nadir yiyor

mob vaccum ne işe yarıyo bilmiyorum no clip çok nadir kullanıyorum zaten cutscene skip aktif değil diyalog hızı 2x de stabil bu şekilde ayarlarda sorun yaşatmıyor
Sorununuzu çözebildiğinize sevindim. İyi eğlenceler...