Geometri Teknik Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar geometride baya sorun yaşıyorum videoda oturuyor soruda bu neydi lan diyorum çıldırıcam bana taktik verirmisiniz

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim geometri görmekle alakalı bir ders istediğin kadar bilgin olsun eğer o soruda ki sorunu göremezsen çözemezsin bu nasıl geliştirilir sürekli soru çözerek hocalarına sorarak tekrar ederek çözülecek bir olay bol bol soru tipi görürsen kendini geliştirsin her şey görmeyle bitmiyor tabiki öğrenmen gereken bilgiler de var özel üçgenler gibi filan çok fazla soru tipi görmek sana yardımcı olacaktır dostum.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Geometriyi fazla takmamak lazım kardeşim, mesela benim geometri hep 1 geliyordu fakat şuan elektrik elektronik müh okuyorum ve çok nadir yerlerde geometri bilgisi gerekiyor, onda da hoca anlatıyor zaten :D

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeşim geometri görmekle alakalı bir ders istediğin kadar bilgin olsun eğer o soruda ki sorunu göremezsen çözemezsin bu nasıl geliştirilir sürekli soru çözerek hocalarına sorarak tekrar ederek çözülecek bir olay bol bol soru tipi görürsen kendini geliştirsin her şey görmeyle bitmiyor tabiki öğrenmen gereken bilgiler de var özel üçgenler gibi filan çok fazla soru tipi görmek sana yardımcı olacaktır dostum.
Yavaş yavaş olucak yani. Çok sinir bozucu göremiyorum harbi
Geometriyi fazla takmamak lazım kardeşim, mesela benim geometri hep 1 geliyordu fakat şuan elektrik elektronik müh okuyorum ve çok nadir yerlerde geometri bilgisi gerekiyor, onda da hoca anlatıyor zaten :D
Pilotaj istiyorum 4-6 k arası bi sıralama yapmam lazım onun için bu illeti halletmem gerek :)

Üye
6 HİZMET YILI
Kanki geometri diğer dersler gibi dğeil. Tabiri caizse hain bi ders. Sürekli tekrar sürekli düzenli olarak soru çözmen lazım. Yoksa zorlanırsın yapamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...