Seçkin Üye
witcher 3 te ve skyrim de yaşadım onu çok kötü önermemgerçeklikten soyutlanmak baya kötü ya sanki hayatın sanalmış gibi her türlü şeyi yapabilirsin tehlikeli
witcher 3 te ve skyrim de yaşadım onu çok kötü önermemgerçeklikten soyutlanmak baya kötü ya sanki hayatın sanalmış gibi her türlü şeyi yapabilirsin tehlikeli
çok doğruOyun oynamaktan veya bir olayın akışına çok odaklanmakdan gerçeklik ile kurgu arasındaki ince çizgiyi kaybeden kendini soyutlayan duyguları tepkileri gerçeklik olarak kaybeden veyada aramızda yansıyan varımdır son zamanlarda özelikle simülasyonlarin meta vb. Teklrnojik planlamaların hayatımıza girmesi bizi etkilermi gerçekliği kaybedersek nasıl olur sizinde yorum ve görüşlerinizi merak ediyorum
çok doğru bugünlerde her şey sahteOyun oynamaktan veya bir olayın akışına çok odaklanmakdan gerçeklik ile kurgu arasındaki ince çizgiyi kaybeden kendini soyutlayan duyguları tepkileri gerçeklik olarak kaybeden veyada aramızda yansıyan varımdır son zamanlarda özelikle simülasyonlarin meta vb. Teklrnojik planlamaların hayatımıza girmesi bizi etkilermi gerçekliği kaybedersek nasıl olur sizinde yorum ve görüşlerinizi merak ediyorum