Gerçek ve sahte mousepad arasındaki farklar neler ? o kadar para vermeye değer mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Kumaş farkı var baya steel series mouse pad ile 25 tllik mouse pad arasında hayvan gibi fark var mesela

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ya aslında el oturuşuna göre denilebilir eline hangisi daha iyi oturuyorsa o daha iyidir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sahte ile orjinali hayatta ayırt edemezsin dostum almak istiyorsan alacağın padin ilk olarak yüzey kalitesine bak kumaş,naylon fiber farkına bak pad dediğin kaygan olur
Kaliteli sanarsın alırsın ilk 1 ayda boyası mousenun altına çıkar bu yüzden fiber yüzey ve sade olan padleri tavsiye ederim

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kumaş yapısı farklıdır. Tabiki orijinaller daha kalitelidir. Ben sahte kullanıyorum ve çok ince hareketleri algılamıyor. Mesela cs de scope açıyorum, çok az oynatmam gerekiyor algılamıyor. Düz zeminde daha iyi algılıyor. Dediğim gibi ufak algılama sorunları ve temassızlıklar olabiliyor.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kaliteli bir faren varsa pek fark yaratmaz mousepad

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
70 tl ye steelseries orjinal mousepad ini alabilirsin 30 a büyük sahte alacağına 40 koy kaliteli orjinal olanını al

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kumaş olarak farkı çok büyük çakma olanların kumaşı ipince mousepad a bastır elınle böyle bi yumuşaklık olması lazım eğer direk masayı hissediyorsan çakma dır ama böyle bi bastırında küçükde olsa bir yumuşaklık varsa orjinaldır bide bıraz kenarları kalın olur gennelikle bide kumaşından anlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
kontrol ve lazer mausların algılaması

Üye
5 HİZMET YILI
bence hiçbir fark bulunmamakta tabi ki sana kalmış bir tercih.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sasece kumaş kalitesi farklı performansta hiç bi etkisi yok resmen para tuzağı arkadaşlarında dediği gibi uzun bi tane al işini görür

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
mousepad için çok bütçe ayırmaya gerek yok ek bir faydası olmuyor fazla

Üye
5 HİZMET YILI
Pütürlü bir yüzeyde kullanman yeterli mousepad olmasa bile olur o derece önemsiz bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Var fakat öyle aman aman bir fark yok bana sorarsan gözlemlediğim farkları söyliyim wishten 3euroya bir tane masa boyutunda pad almıştım cok yogun plastik kokusu vardı ve ilk 1 hafta pcden kalktıktan sonra bu koku elime siniyordu. Dürüm şeklinde gönderildiği için bir kenarı 3 Günaydın hayırlı günler kadar düzlenmemişti birde arada hafif kayma yapıyordu ama cok bir sıkıntı değildi şuan kullandığım ise razerin mousepadi yaklaşık 25euro değerinde ve bana sorarsan cidden değmez varsın koku bıraksın

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
çok para vermene gerek yok kanka alırsın bitane 30 tl mi ne belki artmış olabilir fiyatı güzel mousepad ler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...