Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçek ve sahte mousepad arasındaki farklar neler ? o kadar para vermeye değer mi ?
Sahte ile orjinali hayatta ayırt edemezsin dostum almak istiyorsan alacağın padin ilk olarak yüzey kalitesine bak kumaş,naylon fiber farkına bak pad dediğin kaygan olur
Kaliteli sanarsın alırsın ilk 1 ayda boyası mousenun altına çıkar bu yüzden fiber yüzey ve sade olan padleri tavsiye ederim
Kumaş yapısı farklıdır. Tabiki orijinaller daha kalitelidir. Ben sahte kullanıyorum ve çok ince hareketleri algılamıyor. Mesela cs de scope açıyorum, çok az oynatmam gerekiyor algılamıyor. Düz zeminde daha iyi algılıyor. Dediğim gibi ufak algılama sorunları ve temassızlıklar olabiliyor.
kumaş olarak farkı çok büyük çakma olanların kumaşı ipince mousepad a bastır elınle böyle bi yumuşaklık olması lazım eğer direk masayı hissediyorsan çakma dır ama böyle bi bastırında küçükde olsa bir yumuşaklık varsa orjinaldır bide bıraz kenarları kalın olur gennelikle bide kumaşından anlayabilirsin
Var fakat öyle aman aman bir fark yok bana sorarsan gözlemlediğim farkları söyliyim wishten 3euroya bir tane masa boyutunda pad almıştım cok yogun plastik kokusu vardı ve ilk 1 hafta pcden kalktıktan sonra bu koku elime siniyordu. Dürüm şeklinde gönderildiği için bir kenarı 3 Günaydın hayırlı günler kadar düzlenmemişti birde arada hafif kayma yapıyordu ama cok bir sıkıntı değildi şuan kullandığım ise razerin mousepadi yaklaşık 25euro değerinde ve bana sorarsan cidden değmez varsın koku bıraksın