gerçekten iyi bir vac koruması olan hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
extreme hack diye bir hile var kendi youtube kanalımdada gösterdim
%100 ihtimalle vac ban yemezsin
ama legit oynamassan owerwatch yesin
yani belli etmeden oynasan iyi olur. :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
cs ye source 2 geliyo diyolar hileler baya azalıcak gibi ya da şuan iyi olan hileler ban yedirmeye başlicak. Biraz araştırsan iyi olur .

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Forumdaki hileleri her kullanmadan önce fix yemişmi yememişmi kontrol ederek kullanabilirsiniz ben 6 7 ay kullandım ban yemedim çarım hala duruyor ama artık oynamıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Vac baypass kullandığın sürece zaten vacten yemezsin, büyük ihtimalle çok ranked atıp belli ediyorsun ve ow düşüyorsun çok ranked girme yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Eğer Bedava Arıyorsan Ban Yemekten Kacamazsın . Hile Tercih Ederken Genellikle Yabancıları Tercih Et ben Şuan reversive Diye bir hile kullanıyorum Vac Yemedim Hile Brazilya da ünlü bir hile Deneye bilirsin Hem Ucuz bizim Ülkemize Göre Hemde iyi .

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bazıları belli ediyosan yersin diyolar. o eskidendi arkadaşlar şimdi anti aim pitch down yapmadığın sürece rage açsan bile sıkıntı olmuyo. ow düzeldi diyolar 600 saatlik hesabımda hala oynuyorum (semi-rage) . tamamen kullandığın hileyle alakalı vac yemezsen mevlana açmadığın sürece ow de yemiyosun. hiçbir türk hilesi iyi değil git yabancı büyük isimleri araştır. 5 tl verip (yada free) vac yiyorum dersen hata sende zaten:))

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben sana dosyayı atmıyım atarsam sıkıntı çıkabilir ama internette biraz gezinerek vac bypass loader diye birşey var onu indirirsin sonra oyuna girmeden önce onu sonra hileyi açarsın ve vac yemezsin bu kadar basit

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Cs go da paralı hile kullanıyordum , oyunu bıraktıktan 1 sene sonra ban yemişti hesap overwatcha düştüğün için ban yeme olasılığın oyunu oynamazsan bile var

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
genellikle yabanci kanallardaki hileler kaliteli oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
biraz legit oynaman lazım aynı hesapta sürekli maç atıp durma ban yemezsin

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka sürekli rank atıp hs atarsan her türlü ban yersin. Çaktırmadan oynayacaksın sürekli aim kitlemeyeceksin arada bir ölüceksin falan 1vs1 kaldığında adamı bilmiyormuş gibi yapacaksın bunları yaparsan ban yemezsin

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tespit edildiği için banlanmadınız, çok aşikar olmak ve dolandırıcı gibi oynamak yerine banlandınız. Rapor yasaklandı. mümkün olduğunca yasal oynayın ve daha sonra yasaklanmayacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...