gerçekten iyi bir vac koruması olan hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çoğu kişinin de dediği gibi uzun süre banlanıp banlamaman senin elinde o yüzden bu tür oyunlarda legit oynayarak arkadaşlarınla girmeni tavsiye ederim onlara yer söyle onlar vursun duvar kapı onları istedikleri kadar raporlasınlar hile onlarda olmayacağı için ban yemeyecekler ve sen dikkat çekmeyeceksin :D

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
cok bilindik sitelerde geerçekten ban yeme şansıon var, o yuzden satın almanı tavisye ederim bir yerden.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ucuz ,pahalı ,ücretsiz fark etmez senin belli etmemen lazım ne kadar belli etmiyorum desende net belli oluyor 3 hesap eskittim :D Kendi dikkatsizliğim tabi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka Ben Sınırsız Ezglobal aldım2 yıl önce hala aynı hesaptan ban yemedim hem ezglobalin katıkısı var hemde legit oynamanın

Üye
3 HİZMET YILI
sağlam bir vac koruması olan hile oldugunu düsünmüyorum kanka, ama güveniceksen yabancı hilelere güvenmelisin bence

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yabancı hileleri kullanabilirsin hocam ban yememek sana baglı belli edersen yersin hocam

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Belli edersen ow %90 yersin tavsiyem ya kullanmaman ya da kaliteli bir hile ya da bypass kullanıp legit oynaman

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1 kere vac yediysen kullanıp yakalandığında dosylar %temp% de atık olarak kalıyor. arzu edersen bir format atıp dene ben sirswagger kullandım 5 sene globala hesap kasıp satıyordum.
Sirswagger çok çok iyiydi gerçi o da Lionsneck hilesinin kırılmış haliydi ama vac konusunda gerçekten çok başarılı idi. Ne yazık ki panorama ui den sonra gümledi o da site falan hepsi patladı gitti. Nadir Erolfanoğlu beni duyuyorsan bir şekilde cevap ver :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...