gereğinden aşırı fazla fps problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
intel i-5 9400f işlemciye sahip bir arkadaşım var cs go da 100 fps civarı alması gerektiğini düşünüyordum fakat 40 fps civarı alıyor ve bu bana aşırı mantıksız geldi sebepleri ne olabilir nelere bakılabilir
Not:Bilgisayara yeni format atıldı fps kısıtlaması herha gi hiç bir şey yok antivirus olarak ise kaspersky kullanıyor.
Psu gücün yetersiz kalıyor olabilirmi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ekran kartı ve driver sürücülerini güncel tutun. YouTube üzerinde CS GO Fps boost videoları mevcut onlardan birini denediniz mi ve oyun içi ayarlarınız neler?
her şey düşüktü
Post automatically merged:

bende de aynı sorun vardı normalde almam gereken fps 300 aldığım fps hep 210 - 220 lerdeydi . normalde ramlerim 3600 mhz. fakat bios güncel değilmiş. sonradan farkettim. bios güncelleyince takriben istediğim oranlara ulaştım. güncel bios ayarlarına anakart modeli ile birlikte ulaşabilirsin. ama dikkatli ol yaparken.
tamamdır teşekkürler
İşletim sisteminde öncelik verdiğin bişey varsa kapat
knk windowsun grafik ayarlarını performan odaklı değilse performans odaklı yapmayı dene
deneyeceğim çok teşekkür ederim hepinize

Psu gücün yetersiz kalıyor olabilirmi
Psu'su ne tam olarak bilmiyorum sorayım araştırayım çok teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla cs işlemciye daha çok yüklenen bi oyun. Ekran kartın da yeterli işlemcin de. Arkaplanda güç tüketen uygulamalara dikkat et. Virüs taraması yap. Bilgisayarındaki çöpleri temizle. Yararı olur umarım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Turn down your resolution to 1024x768, also use proper starting command lines ( you can google them). And make sure nothing CPU consuming is running in the background

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Turn down your resolution to 1024x768, also use proper starting command lines ( you can google them). And make sure nothing CPU consuming is running in the background
teşekkürler

Bildiğim kadarıyla cs işlemciye daha çok yüklenen bi oyun. Ekran kartın da yeterli işlemcin de. Arkaplanda güç tüketen uygulamalara dikkat et. Virüs taraması yap. Bilgisayarındaki çöpleri temizle. Yararı olur umarım.
evet bende öyle biliyordum ama işte çok garip bir durum

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Önemli olan ekran kartı işlemci değil. Arkadaşınızın ekran kartı modeli nedir?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka internette bir kaç fps sorunu videolu anlatımı var bir de gameboosteri indir olmazsa başk çaresi yok benim bilgisayarda da aynı sorun vardı oynanmıyor yani lol bile oynanmıyordu

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Pc durumu ve yüksek fps önemi her zaman vardır arka planda açık birşeyden dolayıda olabilir

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum driverlarini güncel tut virüs taramasi yap ayriyetten ekran kartini macunlar virüs taramasini unutma mining virüsü felan yemiş olabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
There is also another thing that you might wanna do and that is to minimize the apperance of windows, features, services etc to lower the load on your PC in the background.

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Başlatma seçeneklerine performans arttırıcı kodlar yaz videolardan bulabilirsin

Life is free but live need to pay
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
you should buy an hack for csgo if you use at main account

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ıslemcı ı3 kasar benım eskıden ı3 cok kasıyodu sımdı ı5 sımdı oyle fazla kasma yok ıslemcı degıstırebılrısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...