gereğinden aşırı fazla fps problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
PC dormatlayıp driverlerı güncelle ayrıca v sync açıksa kapatman gerekli sorun düzelicektir

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam elrean bile yayında fps drop yiyor biz niye yemeyelim
intel i-5 9400f işlemciye sahip bir arkadaşım var cs go da 100 fps civarı alması gerektiğini düşünüyordum fakat 40 fps civarı alıyor ve bu bana aşırı mantıksız geldi sebepleri ne olabilir nelere bakılabilir
Not:Bilgisayara yeni format atıldı fps kısıtlaması herha gi hiç bir şey yok antivirus olarak ise kaspersky kullanıyor

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Düşük sistemler için ReviOS özel olarak kodlanmış ve düzenlenmiş, optimize edilen işletim sistemini kullanmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ssd veya hard diskte yer yoksa ondan da olabilir yer açmanı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ekran kartı modeli nedir birde bir kaç ayar var onları yapmanı öneririm detayları youtubedan aratarak bakabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
işlemci iyi ama oyun da gpu talep ediyor ve bu işlemcideki entegre gpu işlemcinin kendisi kadar iyi değil. pc'ye yeni bir gpu koyun ve ardından fps'nin cennete dokunmasını izleyin. ayrıca csgo iyi optimize edilmemiş. valorant deneyin 150 den çok daha iyi fps alırsınız.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
DarBoğaz Yüzündendir Kankam Büyük İhitmalle Ekran Kartı Ve İşlemcin Nedir?

Üye
3 HİZMET YILI
intel i-5 9400f işlemciye sahip bir arkadaşım var cs go da 100 fps civarı alması gerektiğini düşünüyordum fakat 40 fps civarı alıyor ve bu bana aşırı mantıksız geldi sebepleri ne olabilir nelere bakılabilir
Not:Bilgisayara yeni format atıldı fps kısıtlaması herha gi hiç bir şey yok antivirus olarak ise kaspersky kullanıyor.
Geforce experience tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...